Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Cum arată astăzi fiul Mădălinei Manole?! Petru Mircea Jr. este copia fidelă a mamei sale

Era un bebeluș când a rămas orfan de mamă. Fiul Mădălinei Manole a crescut fără să o cunoască pe artista iubită de o țară întreagă. Cum arată Petru Mircea astăzi, la aproape zece de la dispariția tragică a mamei sale.

Cum arată astăzi fiul Mădălinei Manole

Soțul Mădălinei Manole și fiul acestora, Petru Mircea Jr., au fost fotografiați recent într-un mall din București.

Potrivit site-ului Cancan.ro, fiul Mădălinei Manole este o frumusețe de copil și seamănă, fără nicio exagerare, cu mama lui. Este brunet, de o frumusețe răvășitoare, la fel ca și regretata artistă.

Imagini cu fiul Mădălinei Manole și tatăl acestuia, puteți vedea aici.

Au trecut nouă ani de când Madalina Manole s-a sinucis, însă Petru Mircea face tot posibilul pentru a-i duce acesteia memoria mai departe. El și-a învățat fiul să aprindă candela și i-a spus să pună un buchet de flori lângă poza mamei lui.

Fiul Mădălinei Manole are aproape zece ani și este crescut de tată, dar și de bunica din partea acestuia. În toți acești ani, Petru Mircea a făcut tot posibilul pentru a onora memoria Madalinei Manole, însă a avut și o misiune grea. Să îi explice băiatului unde este mama lui și ce s-a întâmplat, de ce nu îl poate crește. În tot acest timp, artistul a vrut să păstreze intacta memoria Madalinei, dar și să își învețe băiatul să o iubească pe cea care i-a dat viață, chiar daca ea nu mai este pe pământ și el nu și-o amintește.

De altfel, cu ocazia zilei de 8 Martie, Petru Mircea nu a uitat de femeia care i-a fost alături și a avut o inițiativă impresionantă:

„Toți colegii au avut de făcut la grădiniță felicitări pentru mamele lor. Petru Mircea a avut în vedere acest lucru, așa că i-a insuflat fiului său ideea că și el trebuie să facă un astfel de desen. Când a ajuns acasă, Petru Mircea și băiatul au aprins o candela lângă o poza a Madalinei, au pus și o vaza cu un buchet de flori, dar și desenul făcut la grădiniță. Mai apoi, spre seara, ei s-au uitat la pozele cu artista, iar Petru i-a explicat pustiului unde se aflau în fiecare imagine. Este de admirat faptul că soțul Madalinei îi vorbește atât de mult băiatului despre mama lui, că îi povestește despre originile sale, despre cum a venit pe lume. Nu vrea că Petru Jr să simtă că nu are identitate, că nu are trecut. Copilul spune mereu că mămică lui este foarte frumoasă”, a declarat o sursa din anturajul familiei, pentru CANCAN.ro.

Recomandari