Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cum arată Ayan Schwartzenberg, fiul Mihaelei Rădulescu. Tânărul are 16 ani, iar imaginile cu el sunt rare

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu cu Elan Schwartzenberg, este mândria mamei sale, care nu ratează nicio ocazie de a se lăuda cu el pe rețelele de socializare.

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu cu Elan Schwartzenberg, este mândria mamei sale

Profimediaimages.ro & Hepta.ro

De altfel, vedeta este cea care ține fanii la curent cu evoluția lui Ayan căci el este o persoană foarte discretă, iar pe contul său de Instagram nu a postat nici măcar o fotografie.

Se pare, totuși, că adolescentul are motiv întemeiate. El este preocupat de dezvoltarea sa profesională, motiv pentru care își dedică majoritatea timpului studiului.

Ayan este elev la un liceu de prestigiu din Monte Carlo și plănuiește să-și continue cariera academică la o universitate renumită.

Citește și: Mihaela Rădulescu, apariție surprinzătoare după o perioadă de absență! Cum s-a fotografiat alături de iubit! |Foto

În plus, Ayan se implică în o mulțime de activități. La începutul anului 2020, fiul Mihaelei Rădulescu a susținut o dezbatere la Yale despre substanțele interzise și urmările pe care le au acestea asupra tinerilor.

Mihaela și Elan Schwartzenberg au divorțat când Ayan avea 4 ani

Mihaela Rădulescu și Elan Schwartzenberg s-au despărțit în anul 2008. Conform presei mondene, cei doi au acum o relație bună, în ciuda faptului că s-au separat cu scandal.

În prezent, vedeta are o relație cu Felix Baumgartner, cu care fiul său se înțelege bine. Ba mai mult, ambii sunt pasionați de sporturi extreme.

Ayan preferă skateboard electric, parapantă, parașutism, snowboard, wakeboard, karting, Kick Boxing, Krav Maga și Muay Thai, sporturi de luptă la care este campion.

Care este numele real al Mihaelei Rădulescu

Mihaela a fost căsătorită de trei ori, numele Rădulescu fiind al primului soț. În 1989, pe când avea doar 18 ani, ea s-a măritat cu Bogdan, un coleg de la Institutul de Educație Fizică și Sport. A renunțat, în acest fel, la numele Țiganu.

După acest mariaj, a urmat oficializarea relației cu Ștefan Bănică Jr. Odată ce căsnicia a eșuat, Mihaela l-a întâlnit pe Elan Schwartzenberg, cel căruia i-a dăruit un fiu.

În prezent, ea se iubește cu Felix Baumgartner, iar mulți s-au întrebat care este numele ce apare pe buletinul divei de Monaco.

Citește și: Imagini de senzație cu Mihaela Rădulescu. Vedeta a făcut ravagii pe Instagram, cu o costumație pentru noul Coronavirus - FOTO

Mihaela a lămurit această enigmă într-un comentariu pe Instagram.

„Schwartzenberg, în toate actele. pentru că şi eu şi tatăl lui Ayan am vrut să avem acelaşi nume ca şi copilul nostru. În popor… a rămas Rădulescu şi … nu am cum să mă opun”, a explicat mama lui Ayan Schwartzenberg.

Recomandari