Mihaela Rădulescu, apariție surprinzătoare după o perioadă de absență! Cum s-a fotografiat alături de iubit! |Foto

Mihaela Rădulescu a avut o apariție surprinzătoare, după o perioadă de absență din mediul online. Cum s-a fotografiat diva alături de iubitul ei.

Mihaela Rădulescu, apariție surprinzătoare după o perioadă de absență! Cum s-a fotografiat alături de iubit.

După o perioadă în care Mihaela Rădulescu și iubitul ei Felix Baumgartner nu s-au mai afișat împreună în ulima perioadă, iar lumea intrase la bănuieli, cuplul a pus capăt bârfelor privind despărțirea lor, postând o fotografie în care cei doi apar în mijlocul naturii.

Culiță Sterp și Jador, scandal internațional! Piesa celor doi artișți a fost ștearsă de pe Youtube! |Video

Spre surprinderea tuturor, poza nu o înfățișează îmbrăcata sexy si provocator, așa cum și-a obișnuit fanii, ci într-o pereche de jeansi si un tricou.

Lumea îi credea despărțiți

În ultimele luni, pe contul de Instagram al lui Felix nu mai apăreau fotografii cu Mihaela Rădulescu. La rândul său, vedeta nu a mai postat nimic cu iubitul ei de aproximativ două luni. Așa că fanii se întreabau dacă nu cumva cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Exclusivitate! Detalii neștiute despre viața Addei: "Am câștigat 300 de lei după ce am compus o melodie! Au fost primii bani pe care i-am făcut eu!"

Mai ales că, de-a lungul anilor, Mihaela și Felix n-au ezitat să-și arate dragostea în public, dar și în mediul online. Lucru care a lipsit cu desăvârșire de ceva timp.

Acum, însă, vedeta TV le-a transmis un mesaj subtil celor care o critică.

„Mă tot gândeam la zilele astea, în care ne-am petrecut așa de mult timp cu noi însine, nu numai cu familia, netul sau Netflix-ul. Și îmi trecuse prin cap, printre altele, slavă Domnului, cât timp cheltuim aiurea …pe alții, vorbind despre viața altora, despre alegerile altora. Câtă energie consumăm judecând, punând etichete, strâmbând din nas la ce strambă și alții, doar ca să le fim pe plac. Și ce mare șmecherie e bucuria aia reală, care vine de la oameni bogați la cap, generoși, creativi, senini, copilăroși…și, tocmai de-aia, mai profunzi ca un lac de munte. Atât. Era un gând. Pornise de la gluma din poză, dar si de la ce am mai văzut prin fereastra asta deschisă spre lumea de acum, din starea neobișnuită de acum. O mulțime de oameni atrăgători, de minți cu care m-aș plimba în parc, de suflete fragile ca brândușele mov, de oameni cu chef de viatță sau numai de vorbă… Ba chiar și o mulțime de oameni singuri…sau triști, speriați, deprimați. Toți se văd, chiar dacă se ascund după povești vesele sau neutre.. Mulți oameni de aici habar n-au cât pot de mult, dar încă n-au curaj să scoată din ei, în vreme ce unii dau pe dinafară de o încredere oarbă în ceva ce nu prea sunt…, dar ar vrea…și nu se poate.. Avem de toate… și mai bune și mai rele…, vorba cântecului. Și noroi..și stele…”, a scris Mihaela Rădulescu în urmă cu o lună, pe contul său de socializare.

Out of the woods :) with @therealfelixbaumgartner #nature is #life

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) pe

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri