Căutare Live

Cum arată azi copiii Oanei Matache, sora Deliei. Jurata X Factor are doi nepoți superbi

Sora Deliei este mama a doi copii minunați și se mândrește cu ei pe rețelele sociale. Oana postează des imagini cu fetița și băiețel ei, ținându-și astfel la curent fanii cu ce se petrece în viața ei personală.

Cum arată copiii Oanei Matache, sora Deliei

Deși Oana nu a apărut prea des în lumina reflectoarelor, cântând în backing vocals pentru Delia, sora juratei de la X Factor are 200 de mii de urmăritori pe Instagram și a obținut simpatia multora dintre români.

Sora Deliei obișnuiește să fie activă pe rețelele sociale și să împărtășească imagini cu minunații săi copii: Jessie, o fetiță de 3 ani și Bubu, un băiețel de 1 an și jumătate.

Delia a devenit nașa celor doi copii ai surorii sale

Delia își iubește extrem de mult nepoții, pe care i-a și nășit.

Jurata X Factor a spus în repetate rânduri că are o relație specială cu nepoții și implicit finii săi, în special cu Jessie, datorită faptului că o cunoaște de mai multă vreme.

Delia a postat numeroase videclipuri în care se juca împreună cu fiica surorii sale, pe care atunci când o vede „se topește”.

Este o diferență foarte mică de vârstă între cei doi copii ai Oanei. La scurt timp după ce a născut-o pe Jessie, sora Deliei a rămas din nou însărcinată și i-a dat naștere băiețelului.

Citește și: Ajut eu! Întâlnire emoționantă între Delia și Elisa Popovici, o fetiță îndrăgostită de folclor: „Mi-a venit să plâng”

Sora Deliei a mărturisit pe rețelele sociale că s-a speriat când a fost însărcinată cu băiețelul, gândindu-se că inima ei nu poate iubi 2 copii și un soț, însă în momentul în care a realizat cât de frumoasă este familia ei și-a dat seama că înainte nu știa nimic despre iubire.

Stările prin care a trecut Oana, sora Deliei, înainte de a da naștere celui de-al doilea copil

„Să vă povestesc despre cea mai mare panică legată de venirea lui Bogdănel: teama că o va înlocui pe Jess. Mi-era atât de teamă că o inimă nu poate iubi atât de mult doua suflete în mod egal (trei, cu Răzvan) încât m-am simtit vinovată în avans. Însă de când l-am adus în casa şi am căpătat privirea de ansamblu (doi copii în fața ochilor, amândoi ai noștri) am înţeles că nu ştiam prea multe despre iubire”, a scris Oana pe Instagram.

Recent, sora Deliei a postat pe Instagram un moment în care cea mică a început să plângă, doar pentru a o convinge să-i dea plăcintă.

Citește și: Ciupi de la "Mandinga", roast special pentru Delia: "Eram nebun după ea"

„Sunt tare recunoscătoare pentru cât de cuminte e Jess și pentru comunicarea pe care o avem. Însă uneori, modul în care încearcă să mă manipuleze mă face să-mi dau seama că 70% din timp ea e efectiv geană pe mine, să vadă what makes me “tick”. Microexpresiile care o trădează sunt ge-ni-a-le”, a scris Oana pe Instagram.

În cele din urmă, micuța a obținut ce și-a dorit, iar mătușa ei a spus în comentarii că de acum așa va face și ea.

Ellen Page, una dintre cele mai iubite actrițe ale anilor 2000 și-a schimbat numele și vrea să fie considerată bărbat... Robert Irwin, fiul Vânătorului de Crocodili, e bărbat în toată regula. Cum arată baiatul care avea câțiva ani când a răm...
Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Printre deserturile cu dovleac cu care ți-ai propus să-i răsfeți pe cei dragi în această...
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața personală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Balanței....
Parteneri
Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Catine.ro
Ultimele știri
x