Cum arată azi fetița Biancăi Drăgușanu! Are patru ani și face senzație pe Instagram

Bianca Drăgușanu a reușit să-și uimească fanii de pe Instagram atunci când a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu fetița sa, în vârstă de patru ani.

Cum arată copilul Biancăi Drăgușanu (sursa: instagram)

În toamna lui 2016, celebra Bianca Drăgușanu dădea naștere unei fetițe, pe care a numit-o Sofia Natalia. Timpul a trecut și aceasta a crescut, transformându-se într-o copilă extrem de frumoasă.

Recent, pe pagina de Instagram a vedetei a apărut o fotografie realizată în prima zi de grădiniță a fetiței. Mândră tare de copilul său, Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține și a ținut să facă un selfie cu Sofia, iar imaginea a devenit instant virală.

citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au reacționat după ce au fost filmați certându-se

Poza a adunat în câteva zile mai bine de douăzeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii, semn că Bianca Drăgușanu se pricepe de minune să își uimească fanii.

„Prima zi de gradi ! 💖💖💖 Super happy 🥰”, a scris aceasta în dreptul fotografiei. Chiar dacă nu are ochii albaștrii ai mamei sale, copila este extrem de frumoasă, lucru observat imediat de fani.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri