Cum arată băiatul Dianei Munteanu. Vedeta publică rar imagini cu fiul ei

Diana Munteanu este mândra mamă a unui băiat pe nume David. Recent, vedeta a postat pe Instagram o imagine cu tânărul.

Diana Munteanu se mândrește cu fiul ei, David

Instagram

Vedeta publică rar imagini cu fiul ei, deși fanii sunt încântați să-l vadă. Recent, Diana Munteanu a postat pe Insta Story o imagine în care apare fiul ei. Este vorba despre o captură de ecran care surprinde convorbirea prin video call dintre mamă și fiu.

„Mi-e dor de tine. Tabără de antrenament”, a scris Diana Munteanu în dreptul fotografiei cu fiul ei.

Fiul Dianei Munteanu, David Cristian Niculescu, este pasionat de fotbal încă de mic, moștenindu-i talentul tatălui său, Cristian Niculescu, fostul soț al Dianei Munteanu.

Cum arată David Niculescu, fiul Dianei Munteanu

Diana Munteanu a povestit că fiul său a muncit încă de mic pe terenul de fotbal.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

„Face fotbal. E talentat, așa spune lumea că e talentat. Este mult de muncă până va ajunge departe. E o fire sportivă că și mine. Mi-a cerut să meargă la fotbal. Îl duc și la înot. Face sport în fiecare zi. De trei ori pe săptămâna fotbal și de două ori înot, iar sâmbata are meci. Cei care fac sport nu răcesc atât de des. Îi îndemn pe părinți să își ducă copiii la sport. Nu e greu de crescut. David e un copil atât de dornic să facă lucruri”, a declarant Diana Munteanu despre fiul ei, pentru VIVA!.

Acum doi ani Diana Munteanu a vorbit despre relația dintre ea și fiul său:

„Suntem mamă-fiu, dar mai presus de orice suntem foarte buni prieteni. Ne înțelegem. Vorbim aproape toate lucrurile și totul foarte deschis. Eu așa l-am învățat și așa vreau să fie și el cu mine. Am considerat că dacă eu sunt deschisă cu el asta mi se va întoarce. David este un copil foarte deschis. Îmi spune tot ceea ce i se întâmplă. Cel mai important într-o relație mamă-copil este comunicarea. Să-l înveți să facă diferența între bine și rău. Trebuie să șție să se ferească singur.”, a declarat Diana Munteanu pentru VIVA!.

Citește și: Diana Munteanu, imagine incendiară în costum de baie. Cum arată la 42 de ani și ce detaliu au observat fanii

Cine este Diana Munteanu

Diana Munteanu s-a născut în Brașov pe data de 15 decembrie 1978, iar părinții săi au o carieră destul de puternică în industria artistică. Tatăl ei, Titus Munteanu, este un renumit dirijor, iar mama sa este soprano. Diana nu este singură la părinți, mai are și un frate pe nume Toni.

Vedeta a terminat studiile unui liceu sportiv și a făcut 8 ani de atletism. În copilărie, Diana a studiat la Școala de Muzică, compartimentul pian, timp de 4 ani, după care a absolvit și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică.

Citește și: Diana Munteanu a mărturisit cât poartă la pantofi. Răspunsul ei a devenit subiect de glumă pentru Liviu Vârciu

Diana Munteanu a apărut în showbiz-ul românesc după ce s-a căsătorit cu fotbalistul Claudiu Niculescu.

Fosta prezentatoare TV a fost colegă de emisiune și cu Liviu Vârciu, cei doi au prezentat împreună emisiunea de la Antena 1 ”Bravo, România”, iar mai apoi i s-a alăturat lui Florin Ristei în cadrul emisiunii „Prietenii de la 11”.

Ultimele știri