Cum arată burtica de gravidă a Andreei Ibacka în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Imaginile cu Namiko care au atras atenția

Andreea Ibacka trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Actrița se află în al treilea trimestru de sarcină și se pregătește intens să devină mămică pentru a doua oară.

Andreea Ibacka trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Actrița se află în al treilea trimestru de sarcină și se pregătește intens să devină mamă pentru a doua oară.

Instagram

Andreea Ibacka este mai fericită ca niciodată și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă pentru a doua oară. Aceasta a anunțat în luna mai că este însărcinată cu cel de-al doilea copil și că urmează să nască în toamnă, la finalul lunii septembrie - începutul lunii octormbrie.

Actrița este foarte discretă în ceea ce privește viața personală și sarcina sa, însă nu ezită să își încânte prietenii virtuali cu cele mai adorabile imagini alături de soțul și fiica ei, Namiko. Mai mult decât atât, vedeta se bucură din plin de clipele frumoase de care are parte în această perioadă și imortalizează fiecare moment.

Cum arată burtica de graviduță a Andreei Ibacka

De curând, Andreea Ibacka și familia ei au avut parte de un shooting foto care i-a încântat pe fanii săi. Aceasta s-a lăsat fotografiată alături de micuța ei, Namiko, însă buritca sa de graviduță nu a putut să treacă neobservată.

Sarcina a evoluat, iar burtica de graviduță a început să crească din ce în ce mai mult, acum fiind în cel de-al treilea trimestru. Actrița este foarte încântată că trăiește această experiență din nou și se bucură de fiecare transformare prin care trece corupul său.

Citește și: Andreea Ibacka, fotografia în costum de baie care îi evidențiază burtica de gravidă. Cum arată acum viitoarea mămică

Micuța Namiko a reușit să cucerească inimile internauților cu frumusețea ei și cu superbele trăsături ale feței. Un lucru este evident, fetița a moștenit o mare parte a trăsăturilor de la tatăl ei.

"Fără edit și fără filtru pentru fericirea în stare pură. ❤️🙏🏼👩‍👧", a scris Andreea Iback la descrierea imaginii, vizibil fericită.

Din imagine se poate observa faptul că actrița a apelat la o rochie mulată care îi lasă la vedere burtica și îi scoate în evidență atuurile fizice. Andreea Ibacka este de o frumusețe deosebită, iar ținuta i-a pus într-o lumină bună cele mai frumoase părți ale corpului.

Postarea sa a strâns rapid mai bine de 18 mii de aprecieri și foarte multe comentarii din partea celor care o îndrăgesc. Fanii i-au mărturisit actriței că Namiko seamănă foarte mult cu tatăl ei, dar i-au urat să aibă parte de o sarcină cât mai ușoară.

Citește și: Andreea Ibacka, în lacrimi la ultima filmare a serialului Adela, înainte de a deveni mamă. Cum a fost filmată actrița

"Ce minunăție de fetiță!🥰🥰", "Ce mai seamănă cu tati, aceeași carismă ❣", "O poză cât o mie de cuvinte! ❤️" sau "Ce frumoase sunteți ❤️!!!", au fost doat câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care și-au dorti să îi transmită complimente și cuvinte frumoase.

Andreea Ibacka a ținut sarcina secretă până în luna mai, însă vestea că va mai avea un copil a surprins pe toată lumea. Ea și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani, iar din rodul iubirii lor s-a născut Namiko, iar acum urmează să vină pe lume cel de-al doilea copil.

Actrița și Cabral preferă să țină cât mai departe de ochii curioșilor genul copilului și numele acestuia, motiv pentru care nu a oferit nicio informație despre cel de-al doilea bebeluș care urmează să se nască în toamnă.

Ultimele știri