Căutare Live

Cum arată burtica de gravidă a Vulpiței Veronica. Cum s-a lăsat pozată înainte să devină mamă pentru a doua oară

Vulpița Veronica și-a încântat prietenii virtuali cu o nouă imagine înainte să devină mamă pentru a doua oară.

Vulpița Veronica și-a încântat prietenii virtuali cu o nouă imagine înainte să devină mamă pentru a doua oară.

Instagram

Veronica Strgaru, tânăra din Blăgești, este mai pregătită ca niciodată să aducă pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel. De când este însărcinață, Vulpița nu a mai fost atât de activă pe rețelele sociale, locul în care își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante și speciale momente din viața sa.

Deși a lipsit o perioadă de pe contul de Instagram, soția lui Viorel Stegaru a publicat un videoclip cu burtica de gravidă înainte să devină mamă pentru a doua oară.

Cum s-a lăsat fotografiată Vulpița Veronica

De curând, Veronica le-a făcut o surpriză plăcută celor 199 mii de urmăritori și a publicat pe InsaStory un clip cu burtica sa de graviduță. Se pare că sarcina sa este din ce în ce mai avansată și urmează să nască un băiețel.

Citește și: Când naște Vulpița Veronica și ce a postat pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Nu e ea”

Soția lui Viorel Stegaru s-a lăsat filmată de către Radu Rotaru, reporter al emisiunii „Acces Direct”, în timp ce stătea pe canapea, iar burtica sa nu a putut trece neobservată de către internauți.

De asemenea, Veronica Stegaru este mai fericită ca niciodată și abia așteaptă să devină mamă pentru a doua oară, lucru pentru care nu mai are mult de așteptat. Aceasta a ales să îi pună numele Radu micuțului său, în semn de mulțumire pentru ajutorul pe care i l-a oferit în toată această perioadă reporterului Radu Rotaru.

Citește și: Ce face Vulpița Veronica, deși mai are puțin până va naște! Imaginile sunt deja pe internet

Viorel Stegaru și soția sa mai au împreună o fetiță pe nume Maria, în vârstă de aproximativ patru ani, care le bucură sufletul în fiecare zi. Pentru cei care nu știu, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au decis să vină la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 pentru a-și rezolva problemele de căsnicie și pentru a pune capăt zvonurilor lansate de niște săteni cu privire la infidelitatea tinerei.

Ce vârstă și câte clase are Vulpița Veronica din Blăgești

Deși a apărut o perioadă lungă pe micile ecrane ale telespectatorilor, foarte puțini știu câte clase și ce vârstă are Vulpița Veronica. Aceasta a ținut neapărat să le dezvăluie și susținătorilor ei cele mai neașteptate informații despre ea.

Tânăra aflată la vârsta de 22 de ani este o mămică foarte fercită și împlină. Soția lui Viorel Stegaru a mărturisit că are opt clase în cadrul emisiunii Acces Direct, unde și-a petrecut o mare parte a timpului anul trecut.

Loredana Groza, colaborare de excepție cu cei mai în vogă artiști. Ce spune vedeta despre noul proiect muzical... Cum arată acum burtica de gravidă a Gabrielei Prisăcariu la sfârșitul primului trimestru de sarcină...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x