Cum arată burtica Ginei Pistol în cea mai recentă poză de Crăciun. Vedeta este în ultimul trimestru de sarcină

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Prezentatoarea Chefi la cuțite este în ultimul trimestru de sarcină.

Prezentatoarea Chefi la cuțite este în ultimul trimestru de sarcină

Antena 1

Gina Pistol și Smiley vor deveni anul viitor părinți de fetiță. Aceștia trăiesc o frumoasă povestea de dragoste de câțiva ani și, dacă la început s-au ferit de ochii presei, de când Gina este însărcinată, imaginile cu ei doi sunt din ce în ce mai prezente în mediul online.

Recent, pe contul oficial de Instagram, Smiley a publicat o imagine în care apare alături de Gina Pistol și familia sa: părinții, frate și bunică. Imaginea este superbă. Cei doi se bucură de cea mai frumoasă perioadă a relației lor în sânul familiei.

Smiley și Gina țin amândoi mâna pe burtică, iar gestul este unul care i-a emoționat pe fani." Sunt recunoscător și fericit pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc, pentru muzica și pentru tot ce a adus muzica în viața mea! Dar cel mai recunoscător sunt pentru minunea care va veni pe lume anul viitor și îmi va completa viața! Iubire și pace vă doresc!", a fost mesajul pe care artistul l-a scris la descrierea pozei.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, apariție haioasă pe Instagram. Cum s-au fotografiat viitorii părinți de Crăciun și ce le-au urat fanilor

Gina Pistol, o mămică emoționată

Prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că în urmă cu câțiva ani medicii i-au spus că șansele ca ea să devină mamă sunt foarte mici, însă acum se bucură de minunea pe care o poartă în burtică.

„Noi acum înseamnă 3. În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit pana acum!”, a spus Gina Pistol într-un vlog pe care l-a realizat împreună cu iubitul ei, atunci când au anunțat că vor deveni părinți.

Recent, Gina a dezvăluit și cum decurge sarcina, ce simte când își vede fetița la ecografii:

"Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă.La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât, încă nu este produsul final, dar a fost minunat", a mărturisit vedeta pe Instagram.

Citește și: Gina Pistol, pregătiri pentru venirea pe lume a fetiței sale. Ce spune vedeta despre camera în care va locui minunea ei

Mai multe imagini în GALERIA FOTO!​

Parteneri
Gazpacho. Rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă
Dacă nu mai știi cu ce să te răcorești în zilele toride de vară, îți recomandăm rețeta Gazpacho, o rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă. Se preparată din legume crude, predominante fiind roșiile.
Catine.ro
Ultimele știri