Gina Pistol, pregătiri pentru venirea pe lume a fetiței sale. Ce spune vedeta despre camera în care va locui minunea ei

Mai este puțin până când Gina Pistol va putea să-și țină în brațe fetița. Până atunci, pregătirile sunt în toi, iar vedeta face tot posibilul ca bebelușul să aibă parte de cele mai confortabile condiții.

Gina Pistol a vorbit despre camera fetiței sale

A1.ro

Gina Pistol și Smiley mai au extrem de puțin până când vor deveni părinți. Vedeta Antena 1 a intrat în luna a șaptea de sarcină și a început să aibă emoții în ceea ce privește venirea pe lume a fetiței. Gina și Smiley au început pregătirea camerei micuței lor.

Gina Pistol își ține la curent fanii de pe rețelele sociale în ceea ce privește pregătirile pe care le face și emoțiile pe care le simte, ca femeie însărcinată.

Recent, Gina Pistol a descris pe Instagram tapetul din camera fetiței:

„Tocmai ce au terminat de pus tapetul în camera fetiței. S-au mișcat foarte repede. Au lăsat și ordine, curățenie în urma lor”, a spus Gina Pistol într-un Instastory, potrivit Viva.

Cum arată camera fetiței Ginei Pistol. Tapetul este unul desprins parcă din basme

Prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că este foarte mulțumită de aspectul camerei fetiței sale și că a început deja să aibă emoții:

„Încep să am emoții. Arată superb. Superb arată. Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos”, a mărturisit Gina Pistol.

Tapetul descris de Gina Pistol are copaci înfloriți și rândunele, ceea ce va da un aer proaspăt, primăvăratic, camerei în care va locui micuța.

Citește și: Cum a surprins-o Smiley pe Gina Pistol de ziua ei. S-a întâmplat chiar în culisele de la Chefi la cuțite

Doar câteva elemente lipsesc din camera copilului Ginei Pistol și a lui Smiley, iar cei doi se vor ocupa de ele la începutul anului 2021.

„Mai am de luat mobilierul după Revelion și gata. Mai am puțin. Încep să am emoții”, a spus Gina pe rețelele sociale.

Gina Pistol mai are puțin până când va deveni mamă

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit la finalul lunii septembrie că vor deveni părinți. Prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că în urmă cu câțiva ani medicii i-au spus că șansele ca ea să devină mamă sunt foarte mici, însă acum se bucură de minunea pe care i-a trimis-o Dumnezeu:

Citește și: Gina Pistol, apariție surprinzătoare cu un look de sirenă. Cum arată cu părul lung și roșcat

„Noi acum înseamnă 3. În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit pana acum!”, a spus GIna Pistol într-un vlog pe care l-a realizat împreună cu iubitul ei.

Citește și: Ajut eu! Gina Pistol a plâns în hohote în fața chefilor, emoționată de povestea Tudoriței. Vedetele au licitat pentru farfurii

Gina Pistol își ține la curent fanii în ceea ce privește evoluția sarcinii

De atunci, Gina și-a ținut la curent fanii de pe rețelele sociale, a postat imagini cu burtica de gravidă și și-a expus părerea în ceea ce privește evoluția sarcinii:

„Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă.La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât, încă nu este produsul final, dar a fost minunat”, a mărturisit vedeta pe Instagram.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Ultimele știri