Căutare Live

Cum arată Calina Nicole, fiica Catincăi Roman, într-un costum de baie din dantelă. Ce i-au spus fanii după ce au văzut cum arată

Calina Nicole, fiica Catincăi Roman, s-a pozat într-un mare fel pe rețlele de socializare. Aceasta a purtat doar un costum de baie din dantela și a reușit să facă show complet.

Cum arată Calina Nicole, fiica Catincăi Roman, într-un costum de baie din dantelă. Ce i-au spus fanii după ce au văzut cum arată

Instagram

Frumoasa Calina își ține la curent fanii cu toate activitățile pe care le desfășoară în fiecare zi, semn că îi pasă foarte mult de comunitatea pe care aceasta și-a strâns-o pe rețelele de socializare. Iată că, de această dată, tânăra și-a surprins fanii cu o imagine în costum e baie.

Cum arată Calina Nicole, fiica Catincăi Roman, în costum de baie. Ce au spus fanii

Calina Nicole s-a pozat într-un mare fel pe rețelele de socializare, unde este urmărită de un număr mare de fani care îi apreciază foarte mult postările pe care aceasta le face pe Instagram. Iată cum s-a pozat și ce au ținut fanii să-i spună:

„Noi ăștia câțiva”, a scris ea în secțiunea de descriere a fotografiei. „Ce frumoasă ești”, i-a scris un fan în comentarii.

Citește și: Călina, fata Catincăi Roman, și-a serbat ziua de naștere. Cum arată la 22 de ani, după ce a avut probleme cu sănătatea

Aceasta a concurat la un show de modă, unde a făcut o impresie foarte bună. Catinca Roman are o relație foarte strânsă cu fiica ei, Călina, care a împlinit 22 de ani pe 17 mai 2021. Cu această ocazie specială, exact ca anul trecut, Catinca a postat pe Instagram o fotografie cu fata ei, în care Călina arată formidabil.

Catinca și Călina Roman, cele mai bune prietene

Catinca Roman a spus deseori că ea și fiica ei sunt cele mai bune prietene și că o susține pe Călina în tot ceea ce face.

„Am avut o relaţie bună, a fost un copil cuminte şi un bebeluş cuminte, nu mi-a fost complicat, a fost şocul mare la adolescenţă… Sunt apropiată de Călina, îmi spune tot. Vreau pentru ea să fie fericită atât, să înveţe cum să îşi facă viaţa fericită. Independenţa financiară, o bat la cap cu asta. Este foarte important ca o femeie să fie independentă financiar", spunea fiica vitregă a lui Petre Roman în urmă cu ceva timp.

Citește și: Oana Roman, declarații direct din spital, acolo unde se află mama ei internată. Ce a spus vedeta

Călina a accentuat și ea această legătură importantă pe care o are cu mama ei. „Când am orice fel de problemă cu mama vorbesc. Cred că problemele mi le creez eu singură…. problema cu Instagramul, cu băieţii, sunt situaţii şi situaţii… (…) Mama este un exemplu, este un om foarte bun, prea bun. E mama şi îmi place totul la ea.”, a declarat Călina.

Tot mama i-a fost alături și când a întâmpinat greutăți. Nu cu mult timp în urmă, Călina a ajuns la spital, pe perfuzii, după ce s-a simțit foarte rău. Mama ei a spus atunci într-o intervenție în direct la Antena Star că problemele de sănătate ale Călinei sunt mai vechi, cu vezica biliară și probabil că fiica ei are și o gastrită.

În familia Călinei sunt persoane celebre în România. Mama Călinei, Catinca, este fiica vitregă a lui Petre Roman, fost premier al României, și totodată este și creatoare de modă. Mătușa Călinei este Oana Roman, iar tatăl Călinei este Petre Dumitrescu, fost component al trupei de dans a lui Cornel Păsat. Părinții Călinei s-au despărțit însă când ea era doar un bebeluș de opt luni.

Ce detalii oferă Irinel Columbeanu despre întâlnirile dintre el și Mr. Pink, actualul partener al fostei sale soții, Mon... Cât de mare a crescut fiica Bellei Santiago și ce protret de familie a publicat cântăreața pe internet. Cum arată soțul ...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x