Călina, fata Catincăi Roman, și-a serbat ziua de naștere. Cum arată la 22 de ani, după ce a avut probleme cu sănătatea

Călina Roman, fata Catincăi Roman, și-a serbat ziua de naștere pe 17 mai. Drept cadou pe care a vrut să i-l ofere în văzul tuturor, mama ei a postat pe Instagram o fotografie în care Călina arată formidabil, alături de un mesaj.

Catinca Roman a postat de ziua fiicei ei, Călina, un mesaj în care îi transmite că este mândră de ea

Instagram

Catinca Roman are o relație foarte strânsă cu fiica ei, Călina, care a împlinit 22 de ani pe 17 mai 2021. Cu această ocazie specială, exact ca anul trecut, Catinca a postat pe Instagram o fotografie cu fata ei, în care Călina arată formidabil.

Tânăra are un machiaj impecabil, ochii bine conturați și ruj nude pe buze, și pare să poarte un sacou negru cu dungi gri, foarte subțiri.

La descrierea fotografiei, Catinca Roman a scris, în engleză, acest mesaj: „La mulți ani, iubirea mea!”, cu hashtag-urile: „mamă mândră” și „iubire necondiționată”. Urmăritorii și prietenii Catincăi Roman au lăsat și ei urări pentru Călina, „La mulți ani frumoși, cu sănătate!”, „Și noi o iubim!”, „La mulți ani fericiți și sănătoși!” - sunt câteva dintre ele.

Catinca Roman a mai postat pe Instagram fotografii cu Călina de-a lungul timpului, în care îi spune că „este cel mai tare copil”, „o fiică de vis” și că o iubește nespus.

Catinca și Călina Roman, cele mai bune prietene

Catinca Roman a spus deseori că ea și fiica ei sunt cele mai bune prietene și că o susține pe Călina în tot ceea ce face.

„Am avut o relaţie bună, a fost un copil cuminte şi un bebeluş cuminte, nu mi-a fost complicat, a fost şocul mare la adolescenţă… Sunt apropiată de Călina, îmi spune tot. Vreau pentru ea să fie fericită atât, să înveţe cum să îşi facă viaţa fericită. Independenţa financiară, o bat la cap cu asta. Este foarte important ca o femeie să fie independentă financiar", spunea fiica vitregă a lui Petre Roman în urmă cu ceva timp.

Citește și: Catinca şi Calina Roman își cunosc toate secretele

Călina a accentuat și ea această legătură importantă pe care o are cu mama ei. „Când am orice fel de problemă cu mama vorbesc. Cred că problemele mi le creez eu singură…. problema cu Instagramul, cu băieţii, sunt situaţii şi situaţii… (…) Mama este un exemplu, este un om foarte bun, prea bun. E mama şi îmi place totul la ea.”, a declarat Călina.

Tot mama i-a fost alături și când a întâmpinat greutăți. Nu cu mult timp în urmă, Călina a ajuns la spital, pe perfuzii, după ce s-a simțit foarte rău. Mama ei a spus atunci într-o intervenție în direct la Antena Star că problemele de sănătate ale Călinei sunt mai vechi, cu vezica biliară și probabil că fiica ei are și o gastrită.

Călina Roman, scurtă biografie

În familia Călinei sunt persoane celebre în România. Mama Călinei, Catinca, este fiica vitregă a lui Petre Roman, fost premier al României, și totodată este și creatoare de modă. Mătușa Călinei este Oana Roman, iar tatăl Călinei este Petre Dumitrescu, fost component al trupei de dans a lui Cornel Păsat. Părinții Călinei s-au despărțit însă când ea era doar un bebeluș de opt luni.

Călina Roman a studiat muzica vreme de opt ani și este și ea pasionată de modă.

Ultimele știri