Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

FOTO| Cum arăta Carmen Grebenișan în copilărie! N-ai fi crezut într-o astfel de transformare! Imagini de colecție cu frumoasa blondină!

Carmen Grebenișan s-a lăsat cuprinsă de nostalgia copilărie, astfel că, de "Ziua Copilului", frumoasa blondină a postat o serie de fotografii din colecția proprie. Toate imaginile sunt din perioada copilăriei timpurii a vedetei, când era doar o fetiță blondă cu ochii senini.

Carmen Grebenisan

Carmen Grebenișan, frumoasa fostă concurentă de la Asia Express, nu ezită să-și încânte admiratorii cu fotografii în care focoasa blondină pozează în diverse ipostaze, care de care mai incitante si sexy.

Carmen Grebenișan a înlocuit sutienul cu blănița! Cum s-a pozat frumoasa vloggeriță |Foto

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, vedeta a devenit nostalgică și a postat pe pagina sa de socializare o serie de fotografii din perioada copilăriei ei timpurii.

De la câteva luni de zile, la câțiva anișori, frumoasa Carmen și-a încântat vizual fanii cu amintirile ei de suflet, din timpul copilăriei, când era o drăgută copilă cu părul blond si ochi senini.


Happy birthday, kiddos!🦄

O postare distribuită de CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen) pe

Carmen Grebenișan, frumoasa concurentă de la Asia Express, sezonul 3,, unde a participat alături de cea mai bună prietena a sa, Alina Ceușan, atrage nu numai privirile, dar si toata atenția fanilor, cu fiecare apariție pe care o are, chiar dacă doar online.

Carmen Grebenișan este foarte activa pe rețelele de socializare, lucru absolut firesc, deoarece este locul unde a devenit cunoscută la început.

Carmen Grebenișan, primele declarații despre iubit și căsătorie! "Probabil o să apară un copil și la mine"

Cu sute de mii de urmăritori pe Instagram, frumoasa blondă atrage mii de reacții la fiecare postare pe care o face.

Dacă numărul admiratorilor era unul mare și înainte, acum după ce a participat în competiția Asia Express, numărul acestora a crescut simțitor, datorită comportamentului și evoluției celor două foste concurente în cadrul emisiunii difuzate la Antena 1, unde au avut o evoluție exemplară.

Recomandari