Antena Căutare

Cum arată casa de la țară a lui Puya: „Am reușit să facem o cameră”. Imagini noi cu locuința după revenirea din America Express

Puya are o casă la țară din lut pe care o recondiționează. După ce a venit din America Express a mers la țară alături de voluntari și a lucrat la casă. Cum arată acum.

Puya are o casă la țară din lut pe care o recondiționează. După ce a venit din America Express a mers la țară alături de voluntari și a lucrat la casă. Cum arată acum.

Youtube Puya / Antena 1

Atunci când Puya nu este la concerte sau nu are apariții tv, preferă să petreacă timp în casa lui de la țară. Deși unii spun că artistul s-a mutat la țară, el a declarat într-un vlog că locuiește într-o vilă din București, iar casa de la țară este doar pentru o evadare din cotidian.

„Nici eu nu am mai venit aici pentru că a trebuit să fac casa PuyMare, acolo unde locuiesc eu. Foarte multă lume crede că eu locuiesc aici. Aici locuiește unchiu'”, a declarat Puya despre casele sale.

Puya și-a făcut vila din Sălăjean cu materiale dintr-o casă veche: „Nu aruncăm nimic”

Puya locuiește într-o vilă în cartierul Sălăjean pe care și-a terminat-o de curând. În vlogurile sale artistul a arătat cum arăta casa veche de pe terenul pe care și-a construit casa și pentru că este de părere că nimic nu se aruncă, artistul a refolosit anumite materiale. Cărămida din casa veche a folosit-o pentru a decora noua casă, iar o altă parte a dus-o la casa lui de la țară.

Ce afacere are Melinda, soția lui Puya. Din ce face bani concurenta de la America Express

„O să iau fiecare cărămidă de aici și fiecare țiglă și fiecare lemn și o să fac altă casă. Asta o să o dărâm, dar nu aruncăm nimic. Toate le ducem acolo la țară, la Casa PuyMici și cu toată cărămida asta facem altă casă. În mod normal lumea vine cu un buldozer și ar lua tot și ar duce la gunoi”, a spus Puya.

Puya recondiționează o casă bătrânească de la țară. Cum arată: „Nu este dotată cu panouri solare, este doatată cu roșii”

Puya este un naționalist convins, vrea să ducă tradiția mai departe și să le arate fetelor sale cum se trăia pe vremuri. Artistul și-a cumpărat o casă din lut pe care vrea să o recondiționeze, și-a făcut solar, iar atunci când are timp merge să se conecteze cu natura. Partea bună este că nu se ocupă singur de casa „PuyMici” așa cum a denumit-o. Artistul are câțiva volutari care îl ajută la treburile gospodărești și petrec timp împreună.

„E frumos să fii voluntar. Îți sacrifici timpul pentru ceva frumos. Nu pierzi timpul. Ce face Dragoș aici e interesant. Păstrează din cultură. E frumos să ajuți”, a spus unul dintre voluntari despre activitatea pe care o face alături de Puya.

În vlogurile pe care le postează pe YouTube, Puya își ține fanii la curent cu ultimele îmbunătățiri pe care le-a mai făcut la casă sau în curte, dar arată și cum își petrece timpul liber alături de voluntari.

După revenirea sa din America Express, Puya a mers din nou la casa lui de la țară și a dezvăluit că a reușit să termine o cameră. A făcut o sobă rustică din cărămidă în fața căreia a pus un coș vechi de lemne. Pe pat și pe fotolii a pus pături de lână, iar mobilierul este salvat și recondiționat.

Cum arată vila în care locuiesc Puya și Melinda. Imagini cu locuința celor doi concurenți de la America Express

„Nu este dotată cu panouri solare, este dotată cu roșii să ai câteva să pui cu brânză să nu mori de foame. Am reușit să facem o cameră”, a mai spus este despre casa de la țară pe vlog.

„Casa este din lut şi aşa o să rămână. Vreau să le arăt orăşenilor şi ţăranilor veniţi pe la oraş că nu tot ce este vechi este şi prost şi ce e nou e bun. Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea tradiţionale, un pic aranjate, te ţin 100 de ani şi costă foarte puţin în comparaţie cu noutăţile în materie de construcţii. Vreau să demonstrez că nu e musai să te bagi dator 30 de ani ca să-ţi iei 40 mp în Bucureşti. Poţi să stai liniştit la ţară într-o casă de maxim 25.000 de euro, cu cât spaţiu vrei. Am făcut-o din mândrie naţională, dacă vrei”, a mai spus Puya într-unul din vlogurile sale.

Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion, schimbare neașteptată de look. Cum arată acum tânăra... Oana Moșneagu și Vlad Gherman au oferit detalii din relația lor de iubire. Ce planuri de viitor au. Cei doi se gândesc l...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x