Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cum arată cei trei copii ai Mirelei Vaida! Ce detaliu au observat fanii vedetei în poză

Mirela Vaida, celebra prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, are toate motivele să fie fericită, mai ales de când se poate lăuda că are trei copii.

Cum arată copiii Mirelei Vaida de la „Acces Direct”

Mirela Vaida nu mai are nevoie de vreo prezentare, fiindcă vedeta Antenei 1 se poate lăuda cu un palmares greu de egalat. În prezent, aceasta este prezentatorea emisiunii „Acces Direct”, fiind aproape de public de luni până sâmbătă!

Cum arată copiii celebrei Mirela Vaida, de la emisiunea Acces Direct

Deși este o vedetă extrem de prezentă pe micile ecrane, aceasta nu neglijează cel mai important aspect al vieții sale: familia!

Recent, Mirela Vaida a postat pe pagina sa oficială de Facebook o fotografie cu cei trei copii ai săi, de care este foarte mândră. Anul trecut, la vârsta de 37 de ani, aceasta și-a mărit familia cu încă un membru, băiețelul primind numele Tudor Ștefan.

citește și: Ce meserie are Mirela Vaida de la Acces Direct, de fapt! A absolvit facultatea cu media 9,35

Deși este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, viața nu e deloc ușoară pentru Mirela Vaida, mamă a trei copii.

Cum arată cei trei copii ai Mirelei Vaida! Ce detaliu au observat fanii vedetei în poză

Cum arată copiii Mirelei Vaida de la „Acces Direct”

Nu de puține ori, aceasta arată fanilor ce pozne pun la cale cei mici, dar și cât de mult se bucură atunci când toată casa doarme și ea poate savura din plin un scurt moment de liniște!

citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida, de fapt! Secrete neștiute din căsnicia vedetei: „Nu apare în vreo poză de pe Facebook”

Mirela Vaida are o fetiță de aproximativ cinci ani, un băiat (care a împlinit recent patru ani) și un alt băiat, în vârstă de un an! Cu așa casă plină de copii, cum să nu iubești liniștea și să o consideri un dar prețios?!

Vedeta Antenei 1 a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apar cei trei copii ai săi, iar imaginea a făcut senzație, adunând zeci de mii de Like-uri și reacții din partea fanilor! Un detaliu observat de toți este faptul că cei mici sunt extrem de frumoși și mari iubitori de animale.

Recomandari