Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Cum arată și cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida, de fapt! Secrete neștiute din căsnicia vedetei: „Nu apare în vreo poză de pe Facebook”

Toată lumea o cunoaște pe Mirela Vaida, celebra prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1! Recent, fanii acesteia au descoperit cine este și cu ce se ocupă soțul vedetei.

Cine este soțul Mirelei Vaida și cu ce se ocupă

Pentru cei care nu știu, Mirela Vaida are o căsnicie fericită alături de Alexandru Vaida încă din anul 2009. Cei doi au împreună trei copii și vedeta se laudă adesea cu relația extrem de special pe care o are cu soacra sa.

CINE ESTE ȘI CU CE SE OCUPĂ SOȚUL CELEBREI MIRELA VAIDA

Totuși, de foarte puține ori Mirela Vaida a vorbit despre soțul său, semn că familia este una extrem de discrete și nu dorește să atragă atenția.

citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soțul Deliei, de fapt! Secrete neștiute din căsnicia artistei: „Nu ne pune nimeni frână”

Soțul Mirelei Vaida deține în prezent funcția de director comercial al unei firme cu sediul în Sibiu. Mai mult decât atât, tot din declarațiile vedetei reiese faptul că acesta este ardelean de origine.

Cum arată și cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida, de fapt! Secrete neștiute din căsnicia vedetei: „Nu apare în vreo poză de pe Facebook”

Cine este soțul Mirelei Vaida și cu ce se ocupă (sursa foto: viva.ro)

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, explica Mirela Vaida într-un interviu pentru cei de la revista Viva.

citește și: Surpriză! Ce notă a luat Mirela Vaida la examenul de BAC: „M-am luptat din greu”

Cei doi s-au căsătărit în anul 2009 și au o familie frumoasă, cu trei copii.

CE STUDII ARE MIRELA VAIDA

Nu mai este o surpriză faptul că Mirela Vaida este una dintre cele mai talentate și profesioniste prezentatoare din România, reușit de fiecare dată să surprindă publicul și să-l țină aproape.

pentru cei care nu știu, vedeta a terminat un liceu cu profil de matematic-informatică și a urmat apoi cursurile de la Facultatea de Drept, pe care a absolvit-o cu media 9,35.

Mirela Vaida s-a specializat apoi cu un Master în Dreptul Comunității Europene în cadrul Facultății de Drept a Universității București și cu unul în Comunicare și Relații publice, din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice.

Recomandari