Incredibil! Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice! Era blondă și de nerecunoscut! | Video

Daniela Crudu a cheltuit o avere pe operațiile estetice și a suferit zeci de intervenții.

Nu exista femei urâte, doar femei care nu au bani să se opereze. Asta se pare ca ar fi deviza Danielei Crudu, care nu se mai oprește din operații estetice. Tot ce apare nou, vedeta încearcă. Bruneta a vorbit despre toate intervențiile și care au fost motivele pentru care a luat decizia de a se opera.

Daniela Crudu în brațele unui bărbat! Ipostaze incendiare de la malul mării | FOTO

În urmă cu câțiva ani, o fată blondă, obișnuită, făra prea multe pretenții, dar cu o dorință imensă de a ajunge cunoscută, pășea timid în lumina reflectoarelor, în videoclipul celor de la B.U.G Mafia.

Daniele Crudu și-a pus silicoane la șaptesprezece ani

La doar șaptesprezece ani, Daniela urca pe masa medicului estetician pentru prima dată și își punea silicoane pe semnătura tatălui.

Tânăra a reușit în scurt timp sa atragă atenția, așa ca in scurt timp a devenit un fotomodel de succes și a obținut postul de asistentă tv, iar de aici, transformârile s-au ținut lanț.

Daniela Crudu s-a dezlănțuit în plin centrul capitalei! Imagini incendiare cu focoasa brunetă! |FOTO

Prima schimbare a fost culoarea părului. Vedeta a renunțat la blond și s-a vopsit brunetă. Daniela a purtat o luptă chiar și cu kilogramele, de la tânăra pufoasă, cu burtică, vedeta a fost la un pas de anorexie.

Cu toate acestea transformările nu s-au oprit, iar în anul 2015, bruneta a bifat cele mai mari schimbări. Și-a făcut rinoplastie și a scăpat de gușă. Între timp, vedeta a ajuns o împătimită a operațiilor estetice. Conform Antena Stars, Daniela ar fi investit zeci de ii de euro în operații.

Daniela Crudu, goală pușcă! Ce cadou inedit a primit fostul "iepuraș" Playboy! |Foto

Aflați câte operații estetice și-a făcut Daniela Crudu și vedeți cum arăta inainte de acestea, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri