Căutare Live

Cum arată de aproape un lifting facial nereușit. Katie Price a obținut un rezultat dificil de descris

Celebrul model Katie Price a trecut de nenumărate ori pragul medicilor esteticieni în dorința de a obține un chip perfect, însă "patima" perfecțiunii a dus-o într-un punct dificil al vieții ei. Aceasta are chipul transfigurat din cauza intervențiilor nereușite. Imaginile de aproape cu fața ei vorbesc de la sine.

Katie Price

Profimedia

Kati Price pare că s-a abonat la cabinetul medicilor specializați în frumusețe și cu toate că scopul său a fost de a obține un aspect fizic impecabil, fostul model este dovada operațiilor nereușite. La 43 de ani, Katie a apelat la liposucție, operație de lifting, cat eyes, liftig la buze, liposucție a bărbiei și injecții cu grăsime în posterior.

Chipul său poartă urmele intervențiilor la care a apelat și aspectul său fizic nu este deloc unul pe care și l-a dorit. Un lifting facial care a avea ca scop redarea unui look fresh și estomparea semenelor îmbătrânirii i-a adus riduri și un aspect general neuniform. Cicatricile sunt evidente și orice încercare de a fi mai frumoasă, nu pare să fi ieșit, ba chiar i-a pus viața în pericol.

Citește și: Femeia care a cheltuit mii de euro pentru operații estetice, însă niciun bărbat nu se apropie de ea pentru că este prea frumoasă

În urmă cu o săptămână Kati Price a trecut prin clipe de groază după ce era pe punctul de a-și pierde viața în timpul unei intervenții chirurgicale. Aceasta a apelat la o o operație de liposucție extrem de drastică pentru care a fost nevoie de transfuzie de sânge. Din păcate, organismul ei a respins transfuzia și a fost la un pas de a-și pierde viața.

Seria de operații a adus-o în pragul unui colaps atunci când corpul ei a respins transfuzia de sânge de care avea nevoie în timpul intervenției: “Mă simt slăbită, dar mănânc bine și iau vitamine care să mă ajute”, a spus Katie Price, după operație.

Kati Price, la un pas de a-și pierde viața după o intervenție estetică: "Am crezut că o să mor"

Katie a dezvăluit că s-a temut pentru viața ei: “M-am gândit ‘Te rog să nu se întâmple asta, să nu fie ăsta sfârșitul’. Apoi am crezut că o să mor”, a spus pentru The Sun.

Carl Woods, iubitul lui Katie, se întreba dacă este o idee bună ca ea să apeleze la o astfel de operație în timpul pandemiei de coronavirus. De asemenea, Katie a dezvăluit că a simțit că i se face rău doar la gândul că ar trebui să accepte o transfuzie de sânge.

“Nu am vrut să mă gândesc cum ar fi fost să mă accidentez, să îmi curgă sânge, să îl ling și să fie sângele altcuiva. Mi s-a făcut rău și am refuzat transfuzia”, a spus vedeta.

Citește și: Cum arată acum Anna Craft, femeia pe care soțul estetician a operat-o timp de peste 16 ani ca s-o "facă perfectă"

Din fericire, la trei săptămâni după procedurile care i-au shcimbat înfățișarea, Katie se recuperează încet, dar sigur.

Citește și
felicitare de sfantul nicolae 2021 cu text de la multi ani pentru 6 decembrie 2021
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu sfantul nicolae, o femeie, lumanari si o biserica din romania
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Mai multe articole

“Mereu am fost sinceră cu ceea ce am făcut și am vrut să fac un mini documentar despre ce se întâmplă atunci când apelezi la operații estetice. Mereu e periculos din cauza anesteziei. Nu poți lua decizii de una singură dacă ceva merge prost. Prin urmare, am vrut ca totul să fie filmat, în special pentru ca iubitul meu Carl să vadă și să simtă că e acolo cu mine”, a mai declarat Katie Price.

Deși Turcia era pe lista roșie din cauza pandemiei de coronavirus, Katie a decis să plece oricum și și-a lăsat copii cu tații lor pentru trei săptămâni, zburând spre clinica Comfort Zone, unde dr. Karim a ajutat-o să-și schimbe înfățișarea.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Eric Schmidt, fostul CEO al Google, în vârstă de 66 ani, se iubește cu o femeie de 27 ani. Cum arată tânăra...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri