Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Te HIPNOTIZEAZĂ! Delia, o fetiță superbă în copilărie! Imaginile care i-au adus zeci de complimente. O recunoşti? | VIDEO

Delia este una dintre cele mai frumoase femei din România. În acest sens, artista a postat pe TikTok două clipuri video de când era mică, demonstrând că a fost și un copil frumos.

Delia

Facebook / Delia

Delia Matache este un artist complet, atât pe scenă, cât și în studio. Este una dintre cele mai în vogă cântărețe din România în momentul de față.

Aceasta a debutat în muzică alături de colegul ei de trupă, Nik. Împreună au format N&D, iar melodiile lor sunt fredonate și astăzi. Totuși succesul fulminant l-a înregistrat odată cu cariera solo.

Pe lângă cariera înfloritoare pe care și-a construit-o încă din copilărie, Delia a lucrat și în televiziune, iar acum este un nume important în cadrul emisiunilor de divertisment de la Antena 1.

Se încinge atmosfera! Delia face TWERK și o face mai bine decât Nicki Minaj! Și-a înnebunit fanii cu un dans SUPER HOT | Video

În urmă cu doar câteva ore, Delia a postat pe pagina sa de TikTok, două clipuri video de când avea 11 ani.

Delia a fost o fetiță superbă în copilărie. În video-ul postat de artistă se poate vedea cât de frumoasă era, iar ochii te hipnotizează de la primul contact vizual.

@delia

Delia mica ##11ani 😅

♬ LA LA LAND (Part 1) - CHUNNYT 抖音小助手

În anul 1993, Delia avea doar 11 ani și era la școala „Dinu Lipatti", unde studia pianul.

@delia

Lol😂

♬ Hit It - Yung Skrrt

„Știu că ascultam Michael Jackson și Abba și cântam și dansam singură, în fața oglinzii. S-a întâmplat să fiu încurajată de mama, care a luat treaba asta în serios, așa că m-a înscris la o școală de specialitate, unde mi-am fixat bazele", își amintește Delia.

Astăzi, toată munca depusă de-a lungul anilor de celebra cântăreață se reflectă în succesul ei. Oamenii vin în număr foarte mare la concertele sale, iar piesele adună milioane de vizualizări pe Youtube.

Mihai Bendeac vrea să o înlocuiască pe Delia din juriul iUmor! Pe cine ar vrea lângă el: „I-aș propune să mergem să o...calmez”

Așadar, talentul în muzică s-a văzut de pe vremea în care Delia era doar un copil.

Este o blondă simpatică, are ochii albaștri, o carieră de succces și un soț care o iubește mai presus de orice. Delia Matache se numară printre cele mai frumoase și mai sexy vedete din Romania, iar fanii o apreciază mereu pentru îndrazneală de care dă dovadă.

Recomandari