Cum arată Delia, de fapt! Artista s-a filmat în cea mai surprinzătoare ipostază: „Deci nu cred că arăți așa”

Delia și-a lăsat fanii mască după ce s-a filmat într-o ipostază mai mult decât sexy, chiar în timpul unui antrenament de fitness! Vedeta a făcut spectacol cu formele sale!

Delia Matache a făcut senzație pe Instagram

Nu mai este o surpriză faptul că îndrăgita jurată a emisiunii iUmor are un adevărat trup de zeiță, la vârsta de 38 de ani.

DELIA, IMAGINI SEXY PE INSTAGRAM

Deși are un ritm de viață extrem de agitat, cu filmări și concerte, frumoasa cântăreață este extrem de atentă la modul în care arată și nu „chiulește” de la orele de sport.

De fapt, Delia este atât de pasionată de fitness încât și-a amenajat în propria casă o sală de sport cu de toate.

citește și: Se încinge atmosfera! Delia face TWERK și o face mai bine decât Nicki Minaj! Și-a înnebunit fanii cu un dans SUPER HOT | Video

Recent, pe pagina sa de Instagram, Delia a postat două filmări în care arată tuturor că în spatele unui trup de invidiat stau multe ore de antrenament.

Joaca fetele “sport”😅

A post shared by Delia (@delia) on

Așa cum era de așteptat, imaginile au adunat imediat zeci de mii de like-uri și numeroase comentarii.

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că jurata emisiunii iUmor este una dintre cele mai sofisticate artiste de la noi.

DELIA, RĂSPUNS INCREDIBIL PENTRU UNUL DINTRE FANII SĂI

Colorată, plină de surprize și mereu surprinzătoare, venită parcă din alt univers, Delia știe să își cucerească instant fanii cu fiecare apariție, pe scenă sau pe TV.

Cu siguranță toată lumea a observat faptul că, în ultimii ani, Delia a început să prefere un stil vestimentar tot mai excentric și ieșit din comun, lucru ce nu a fost trecut cu vederea de către fani. Unul dintre ei a întrebat-o pe artistă de ce poartă haine de bărbat, iar răspunsul ei a fost de-a dreptul colosal!

Ultimele știri