„De ce te îmbraci ca bărbații?”. Delia, răspuns colosal dat unui fan prea curios: „Am toate motivele”

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului nu doar pentru vocea inconfundabilă, ci și pentru stilul său excentric și surprinzător! Un fan a întrebat-o recent de ce preferă hainele de bărbați, iar răspunsul cântăreței a fost unul pe măsură!

Delia și-a surprins din nou fanii pe Instagram

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că jurata emisiunii iUmor este una dintre cele mai sofisticate artiste de la noi.

DELIA, RĂSPUNS INCREDIBIL PENTRU UNUL DINTRE FANII SĂI

Colorată, plină de surprize și mereu surprinzătoare, venită parcă din alt univers, Delia știe să își cucerească instant fanii cu fiecare apariție, pe scenă sau pe TV.

citește și: Se încinge atmosfera! Delia face TWERK și o face mai bine decât Nicki Minaj! Și-a înnebunit fanii cu un dans SUPER HOT | Video

Cu siguranță toată lumea a observat faptul că, în ultimii ani, Delia a început să prefere un stil vestimentar tot mai excentric și ieșit din comun, lucru ce nu a fost trecut cu vederea de către fani.

„De ce te îmbraci ca bărbații?”. Delia, răspuns colosal dat unui fan prea curios: „Am toate motivele”

Delia și-a surprins din nou fanii pe Instagram

Delia, o artistă desăvârșită

Recent, unul dintre admiratorii artistei a decis să prindă curaj și să o întrebe pe Delia, prin intermediul unui comentariu pe pagina sa de Instagram, de ce preferă hainele de bărbați.

Iar răspunsul acesteia a fost atât de savuros, încât a primit instant mii de like-uri și laude din partea celorlalți fani:

„Da...Am toate motivele. La ce co..e am în pantaloni…excludem din start rochița cu fundiță”, i-a transmis artista.

citește și: Ce răspuns a dat Delia pentru o fană curioasă la ce doctor și-a corectat buzele: „Lucrurile astea sunt ca mersul la ginecolog...”

Așa cum era de așteptat, toată lumea s-a amuzat copios. Nu este pentru prima dată când Delia dă fanilor săi răspunsuri memorabile, artista dovedind din plin că are nu doar simțul umorului, ci și un dezvoltat simț al ironiei.

Ultimele știri