Cum arată familia cuplului de artiști Florinel și Ioana. Cei doi au doi băieți superbi

Florinel și Ioana făceau senzație în 2012 cu piesa ”Te iubesc oriunde ai fi”. În prezent, nu mai sunt la fel de populari, însă au în continuare mulți fani.

Florinel și Ioana făceau senzație în 2012 cu piesa ”Te iubesc oriunde ai fi”, iar acum sunt părinți responsabili

Captura Youtube

Florinel și Ioana nu au renunțat la cariera muzicală și au bifat mai multe apariții TV în ultimii ani. Cu toate acestea, o mare parte din timp au dedicat-o familiei lor, căci artiștii sunt părinții a doi copii superbi.

Cei doi interpreți de muzică etno și de petrecere publică des, pe rețelele sociale, imagini cu minunile lor. Ba mai mult, sunt foarte activi pe TikTok, acolo unde încarcă constant filmulețe cu noile lor piese și țin legătura cu cei care îi apreciază.

Citește și: Cum arată Dani Stoian, fiul lui Florin Salam cu Fănica. Tânărul are 18 ani și este tatăl unui băiețel superb

Cum arată familia cuplului de artiști Florinel și Ioana

Florinel și Ioana făceau furori în urmă cu câțiva ani cu melodia „Te iubesc oriunde ai fi”. Piesa a prins la public și a strâns peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube, acesta fiind cel mai mare succes al celor doi artiști.

În prezent, Florinel și Ioana nu mai sunt la fel de populari, însă se bucură de familia frumoasă pe care o au. Florinel și Ioana sunt părinții a doi băieți superbi, de care sunt foarte mândri.

@florinelioanaofficial

##nohate ##beatufil ##amore ##foryoupage @lilnikolas22 👉FARA TINE SUNT 0 🥰🥰🥰Impreuna cu copilasii nostri🥰🥰🥰

♬ sunet original - Florinel Ioana

Băiețelul cel mare, Nikolas, le-a călcat pe urme și a început o carieră în muzică. Cu ajutorul părinților, tânărul a lansat deja prima sa melodie. ”Gașca noastră” se numește piesa și, spre deosebire de părinții săi, micuțul nu pare să aleagă muzica etno și de petrecere.

Citește și: Cum arată fetița lui Sorinel Copilul de Aur. Micuța este incredibil de frumoasă

@florinelioanaofficial

##romania ##viral ##nohate ##amore ##beatufilCea mai noua melodie a baiatului nostru Nikolas !!!Il gasiti pe Youtube LilNikolas-Gasca mea!!!Abonati-va

♬ sunet original - Florinel Ioana
Ultimele știri