Cum arată fetița lui Gianluca Vacchi după operație. Blu Jerusalema s-a născut cu ”gură de lup”

Blu Jerusalema, fiica lui Gianluca Vacchi s-a născut cu ”gură de lup” și, în urmă cu o săptămână, a fost supusă unei operații chirurgicale.

Blu Jerusalema, fiica lui Gianluca Vacchi s-a născut cu ”gură de lup” și, în urmă cu o săptămână, a fost supusă unei operații chirurgicale

Conform specialiștilor, un bebeluș se poate naște cu această problemă dacă dezvoltarea feței nu este completă în uter. Din fericire, operația chirurgicală îi poate ajuta pe micuții născuți cu acest defect.

Gianluca Vacchi a vrut să mai aștepte câteva luni înainte de a o supune pe fetița sa unei astfel de intervenții, iar momentul a venit în urmă cu mai bine de o săptămână, la mijlocul lunii aprilie.

Cum arată micuța Jerusalema după operație

Operația a presupus modificarea cerului gurii și suturarea mușchilor feței care nu s-au închis în mod natural în uter. Chiar dacă nu sună tocmai bine, micuța Jerusalema pare că și-a revenit după intervenția chirurgicală la care a fost supusă.

Citește și: Soția lui Gianluca Vacchi împlinește frumoasa vârstă de 26 de ani. Cât de sexy e Sharon la 3 luni după ce a născut

Recent, părinții ei au filmat-o și au urcat imaginile pe internet, iar fetița părea veselă. Fanii au observat că aceasta este, pe zi ce trece, tot mai frumoasă.

Ce anunța Gianluca Vacchi după operația fiicei sale Jerusalema

La jumătatea lunii aprilie, Gianluca Vacchi anunța că fetița sa a ajuns pe mâinile medicilor. Alături, acesta a publicat o imagine cu copilul care avea mâna bandajată pentru a nu-și atinge gura.

"La începutul acestei săptămâni, am avut o intervenție chirurgicală a osului palatin (n.r cerul gurii). A fost o săptămână foarte provocatoare și emoționantă pentru noi și vă puteți imagina cum a fost și pentru ea ... ca bebelușul tău să treacă prin ceva atât de grav ca o intervenție chirurgicală, îți zguduie întreaga lume ca părinte.

Citește și: Cum o tunde și aranjează Gianluca Vacchi pe fetița sa. Imagini după ce a mărturisit că s-a născut cu gură de lup

Îngerul nostru nu încetează să ne uimească! A fost atât de curajoasă, calmă și dulce prin toate câte a trecut, încât mă face atât de mândru să fiu tatăl ei! Cu lacrimi în ochi, vă spun că inima mea se îndreaptă către toți părinții care trec prin experiențe ce țin de sănătatea copilului lor! Sper să fiți întotdeauna protejați. Acum suntem acasă. Suntem atât de recunoscători și binecuvântați!", a scris Gianluca Vacchi pe Instagram.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri