Cum o tunde și aranjează Gianluca Vacchi pe fetița sa. Imagini după ce a mărturisit că s-a născut cu gură de lup

Gianluca Vacchi a devenit tată în urmă cu câteva luni și pare foarte implicat în îngrijirea micuței Jerusalema.

Gianluca Vacchi a devenit tată în urmă cu câteva luni și pare foarte implicat în îngrijirea micuței Jerusalema

Instagram

Bărbatul îi ține la curent, aproape zilnic, pe prietenii săi virtuali despre situația fetiței lui cu Sharon Fonseca. Recent, el a filmat-o pe pitică în timp ce o tundea și aranja.

Cum era de așteptat, imaginile au făcut deliciul celor care-i urmăresc contul de Instagram. Aceștia au apreciat veselia fetiței care, spre deosebire de alți copii de vârsta sa, părea foarte încântată de tratamentul primit de la părintele său.

Citește și: Iubita lui Gianluca Vacchi este superbă, dar mama ei are o frumusețe ieșită din comun. Cum arată Kelly Maines

Jerusalema zâmbea și gângurea, stând așezată în scăunelul său, acoperită cu o pătură albă și cu steluțe arginti.

”Blu Jerusalema are deja propriul hair stylist... tatăl său. Te iubesc mai mult cu fiecare secundă care trece”, a scris Gianluca la descrierea postării.

Iată imaginile adorabile postate de Gianluca Vacchi:

Fiica lui Gianluca Vacchi s-a născut cu ”gură de lup”

La scurt timp după nașterea copilului lor, Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca au oferit un interviu pentru revista Hola, pe coperta cărora au și apărut.

Proaspătul tătic povestea că fiica lor s-a născut cu o mică problemă de sănătate: avea gură de lup. Conform experților, un bebeluș se poate naște cu acest defect facial dacă dezvoltarea feței nu este completă în uter.

“Când mi-au spus, mintea, sufletul și inima mea au fost imediat alături de Blu, dar și alături de toți ceilalți copii care se nasc cu aceeași problemă și care nu sunt la fel de norocoși să aibă aceleași resurse ca și noi”, a spus proaspătul tătic.

El a mai explicat și în ce constă operația. Intervenția chirurgicală modifică cerul gurii și suturează mușchii feței care nu s-au închis în mod natural în timpul dezvoltării din uter. Această operație implică și anestezie, iar frumoasa Blu are abia 2 luni.

Cum a fost întâmpinată Blu Jerusalema acasă după ce a venit pe lume

Gianlucca, în vârstă de 53 de ani, a decis să le surprindă pe soția și fiica lui, care urma să-și cunoască căminul.

Citește și: Cine este iubita milionarului italian Gianluca Vacchi

Starul a pus pe poartă o fundă mare roz, iar în curte multe animale roz de care erau agățate baloane.

În casă, pe masă erau pregătite multe prăjituri și un tort cu numele fetiței lor pe el. Surpriza a făcut-o pe frumoasa Sharon să plângă de fericire, fiind foarte recunoscătoare pentru tot ce a pregătit soțul ei.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri