Cum arată fiul lui Dan Capatos. Andrei este campion la tenis și îl face mândru pe tatăl său

Dan Capatos se mândrește cu fiul său Andrei, care la vârsta de 10 ani este un sportiv de excepție.

Dan Capatos se mândrește cu fiul său în vârstă de 10 ani

Antena 1 & Instagram

Recent, Dan Capatos a postat pe Instagram o imagine cu fiul său Andrei, ținând trofeul și diploma de la o competiție de tenis. Prezentatorul TV a povestit în trecut că fiul său este un înrăit al sportului, iar acum a început deja să culeagă laurii. „Bravo, Andrei!!! Trofeul Ilie Năstase se întoarce la București”, a scris Dan Capatos în dreptul fotografiei cu fiul său.

Fanii lui Dan Capatos nu au ezitat să-l complimenteze pentru asemenea băiat.

Dan Capatos, mândru de fiul său

„Felicitări! Ce băiat frumos și talentant aveți! Andrei ține-o tot așa! Bravoo, Bravo! Ce băiat frumușel! Ce băiat frumos aveți! Să vă traiasca! Felicitări”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul fotografiei în care fiul lui Dan Capatos zâmbește, mândru fiind de realizarea lui.

Dan Capatos are împreună cu soția sa Monica un băiat de 10 ani care îl face mândru.

Citește și: Dana Rogoz se mândrește cu o fetiță superbă. Cum arată micuța care a cucerit inima internauților

Prezentatorul TV a povestit că a întâlnit-o pe Monica la redacția unui ziar:

„Ne-am cunoscut în redacția unui ziar care nu a mai apărut. Şi eu şi Monica eram prinşi în alte relaţii. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Şi-a anulat nunta! Sper să ne ierte persoanele implicate. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte”, a declarat Dan Capatos la Antena Stars.

De ce afecțiune suferă fiul lui Dan Capatos

De asemenea, Dan Capatos a vorbit și despre fiul său și motivul pentru care l-a îndemnat să facă sport. Pe lângă tenis, Andrei este și un fotbalist foarte bun. Prezentatorul a povestit că fiul său a „moștenit” o valoare a colesterolului ridicată, iar sportul îl ajută în menținerea sănătății:

Citește și: Cât de mare a crescut și cum arată acum fiica lui Răzvan Fodor. Ce mesaj i-a transmis prezentatorul TV de ziua ei

„A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure – are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică”, spunea anul trecut Dan Capatos la Antena Stars.

Dan Capatos are de ce să se mândrească cu fiul său:

Citește și: Connect-R, surprins de cadoul impresionat pe care micuța sa i l-a oferit. Ce i-a desent Maya

„Andrei ştie ce face tati. Ştie şi prostiile pe care le-a făcut tati pe la TV. Generaţia aceasta este la curent cu tot ce se întâmplă acum sau ce s-a întâmplat. El doarme mare parte de timp când am eu emisiune. El este un băieţel normal pentru vârsta lui. Este cuminte, cu cele mai bune note posibile, face sport. Cât n-am făcut eu toată viaţă, el a făcut în primii nouă ani”, a declarat Dan Capatos pentrus sursa citată anterior.

Ultimele știri