Cum arată gemenii Alinei și ai lui Ilan Laufer, la 5 luni după ce au fost născuți prematur: „Suntem bine”

Gemenii cuplului Alina și Ilan Laufer au împlinit de curând 5 luni, iar tatăl a publicat o imagine cu cei doi.

Alina și Ilan Laufer se mândresc cu gemenii lor care au împlinit recent 5 luni

Instagram

După perioada dificilă prin care au trecut când gemenii lor s-au născut prematur, acum Alina și Ilan laufer se bucură de clipe minunate în familie. recent, gemenii lor au împlinit 5 luni, iar tatăl a ținut să transmită un mesaj pe rețelele sociale. „Am împlinit 5 luni și suntem foarte bine”, a scris Ilan Laufer în dreptul fotografiei în care apare ținându-și în brațe copiii.

„Să vă trăiască”, „Superbi”, „Să fiți sănătoși”, „Adorabili”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

Alina Laufer a stat aproape 2 luni internată în spital, însă acum toată familia sa este bine. Când soția sa a născut, Ilan Laufer a ținut să împărtășească și cu fanii acest eveniment, publicând un mesaj pe rețelele sociale.

Alina Laufer a avut complicații în timpul sarcinii

Alina Laufer s-a internat la Maternitate după ce a suferit complicații în timpul sarcinii. „Mi s-au rupt membranele, s-au fisurat, ieri am ajuns la spital (n.r. luni, 8 februarie). Am sunat doctorul, i-am explicat ce s-a întâmplat, mi-a zis să stau în pat, dar având în vedere că peste weekend nu m-am simțit senzațional, luni dimineață Ilan a sunat la spital și am venit aici, la Giulești. Eu credeam că mă lasă să plec acasă, nici nu mi-am adus bagaj, dar mi-au zis că rămân aici. Sunt la Giulești și sunt foarte mulțumită de sistemul de sănătate de stat. O să nasc prin cezariană, deși la prima sarcină cu Karina ( fetița de 12 ani pe care o are din prima căsătorie cu artistul Jorje), am născut natural. Acum este inseminare, am sarcină cu gemeni și orice zi câștigată este binevenită! În luna aprilie ar trebui să nasc copiii. Acum am 29 de săptămâni, dar doctora mea mi-a spus că nu pare că urmează să nasc. Am rămas internată, totul este sub control, toți trei suntem bine, eu și copiii. Eu stau în pat, nu am voie să fac efort, iar sarcina trebuie monitorizată. Mi se administrează antibiotic ca să nu fac vreo infecție. Mi-am făcut ieri și testul Covid. Nu am contracții și nu există semne de naștere, dar nu știu sigur cât va trebui să stau aici sau dacă rămân până voi naște!”, a declarat Alina Lauferîn februarie pentru Click!

Ilan și Alina Laufer s-au căsătorit în 2013

Ilan și Alina Laufer s-au căsătorit în anul 2013. Alina mai are o fiică pe nume Karina, în vârstă de 12 ani, dintr-o căsnicie anterioară cu artistul Jorge.

Citește și: Jorge, imagine rară cu cei doi copii ai săi. Cum arată Karina și David

Ilan și Alina Laufer au fost plecați pentru o perioadă în Miami, dar s-au întors în România, unde omul de afaceri a candidat, fără succes, la Primăria Capitalei.

Tot în preajma campaniei de la alegerilor locale 2020, Ilan Laufer a anunțat că va fi tată.

Ilan și Alina Laufer și-au dorit foarte mult să aibă copii împreună, iar acest lucru s-a întâmplat după mai multe încercări de fertilizare in vitro.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri