Cum arată Gina Pistol în a opta lună de sarcină. Ultima imagine cu burtica de gravidă a prezentatoarei de la Chefi la cuțite

Gina Pistol mai are foarte puțin până când își va putea ține fetița în brațe. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite își ține la curent fanii în ceea ce privește noutățile din sarcină.

Gina Pistol intră în luna a opta de sarcină. Cum arată burtica de gravidă a prezentatoarei de la Chefi la cuțite

Antena 1

Gina Pistol intră în a opta lună de sarcină și recent a postat o fotografie în care i se observă burtica de gravidă.

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a postat pe contul său de Instagram un clip în care își plimbă degetele pe burtica ei de gravidă. Peste două sute de mii de oameni au privit ultimul clip postat de Gina Pistol, în care se observă cât i-a crescut burtica.

Frumoasa prezentatoare a emisiunilor „Chefi la cuțite" și "Asia Express" își ține la curent fanii cu privire la starea ei în perioada sarcinii.

Gina Pistol se confruntă cu o stare de oboseală continuă, în timpul sarcinii

Recent, vedeta a povestit pe Instastory că în ultimele luni de sarcină s-a confruntat cu o stare de oboseală continuă:

„Eu nu știu cum reușiți sau cum ați reușit să vă adunați, dar eu nu îmi revin! Am o stare de zi de duminică continuă. Vreau doar să stau, să lenevesc, să dorm. Nu vreau decât să stau, să ascult muzica, să citesc. Mai gătesc din când în când câte ceva, atât cât pot eu, pentru că deja nu mai pot. Orice fac este înmulțit cu 10 ca nivel de greutate. Mai am puțin și intru în luna a opta, practic mai am foarte puțin. Doamne, abia aștept", a povestit Gina Pistol.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

De asemenea, vedeta a povestit că în ultimele luni a avut dificultăți cu respirația: „Cam așa respir eu de două luni, mai mult de două luni, că am și rinită de sarcină. De multe ori, bine, de foarte multe ori și sforăi. M-am contrazis cu Andrei până mi-a arătat dovada”, a povestit Gina Pistol.

Cum au anunțat Gina Pistol și Smiley că vor fi părinți

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit la finalul lunii septembrie că vor deveni părinți. Prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că în urmă cu câțiva ani medicii i-au spus că șansele ca ea să devină mamă sunt foarte mici, însă acum se bucură de minunea pe care i-a trimis-o Dumnezeu:

PE ACEEAȘI TEMĂGina Pistol, apariție surprinzătoare cu un look de sirenă. Cum arată cu părul lung și roșcat

„Noi acum înseamnă 3. În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit pana acum!”, a spus GIna Pistol într-un vlog pe care l-a realizat împreună cu iubitul ei.

PE ACEEAȘI TEMĂAjut eu! Gina Pistol a plâns în hohote în fața chefilor, emoționată de povestea Tudoriței. Vedetele au licitat pentru farfurii

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri