Cum arăta Hailee Steinfeld, actrița din Bumblebee, înainte să se lanseze. Vedeta este de nerecunoscut

Hailee Steinfeld este o figură din ce în ce mai cunoscută la Hollywood. Actrița în vârstă de 24 de ani este apreciată în toată lumea pentru frumusețea sa naturală și talentul pe care îl afișează cu fiecare apariție pe marile ecrane.

Cum arăta Hailee Steinfeld, actrița din Bumblebee, înainte să se lanseze

profimediaimages.ro

Hailee Steinfeld este cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Bumblebee (2018), Romeo și Julieta (2013) sau Pitch Perfect (2015-2017). Tânăra actriță a dovedit deja că are un potențial imens și o frumisețe debordantă, aspecte care o ajută să fie în vizorul multor regizori importanți. Dar fanii probabil că au uitat cum arăta vedeta înainte să se lanseze. În urmă cu două decenii, Hailee Steinfeld arăta total diferit.

Cum arăta Hailee Steinfeld înainte să se lanseze

Timupl a trecut, iar Hailee Steinfeld a devenit o domnișoară frumoasă și sexy.

Starul din ''Pitch Perfect'', acum în vârstă de 24 de ani, se numără printre cele mai râvnite sex-simboluri internaționale.

Dar se pare că Hailee s-a schimbat destul de mult odată cu trecerea anilor. Când avea 14 ani, frumoasa brunetă avea un look inocent și o strungăreață vizibilă.

Orice fan poate observa cu ochiul liber diferențele între aspectul actriței din trecut și cel cu care fascinează astăzi. Pentru că este văzută de cele mai multe ori zâmbind, primul lucru pe care îl putem observa este zâmbetul. Când era mică, Hailee Steinfeld avea buzele mai subțiri și o strungăreață care nu poate fi trecută cu vederea.

Vezi aici mai multe imagini în GALERIA FOTO

După ani de zile, actrița strălucește când pășește pe covorul roșu la Hollywood. Strungăreața nu mai există, iar buzele par mult mai pline și mai senzuale. Să fie Hailee Steinfeld una dintre celebritățile care s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni?

Hailee Steinfeld este actrița cu rol principal în filmul Bumblebee

Printre rolurile sale, Hailee Steinfeld a fost și Charlie Watson în filmul ''Bumblebee''. Filmul științifico-fantastic spune povestea unui robot care se refugiază într-un atelier din orașul California.

Charlie Watson, personajul pe care îl interpretează Hailee Steinfeld, o tânără de aproape 18 ani, se întâlnește cu robotul, pe care îl numește Bumblebee. Între ea și Bumblebee se leagă o prietenie care va ajuta omenirea să scape de pericolul unei invazii care are potențialul de a distruge întreaga omenire.

Citește și: Cum arată acum Amanda Seyfried, actrița cu rolul principal în filmul "Red Riding Hood"

Hailee Steinfeld a făcut furori cu rolul din Romeo și Julieta

Hailee Steinfeld a jucat alături de actorul Douglas Booth în filmul ''Romeo și Julieta'' în 2013. Rolul Julietei i s-a potrivit de minune actriței, care a avut onoarea de a fi aleasă să fie protagonista adaptării uneia dintre cele mai cunoscute piese ale scriitorului englez, William Shakespeare.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri