Cum arată acum Amanda Seyfried, actrița cu rolul principal în filmului "Red Riding Hood"

Puțini își mai amintesc de Amanda Seyfried, actrița care a obținut rolul principal în filmul de succes "Red Riding Hood".

Cum arată acum Amanda Seyfried, actrița cu rolul principal în filmului "Red Riding Hood"

Amanda Seyfired a cuceri inimile a mii de oameni cu frumusețea și talentul ei, însă foarte puțini știu că frumoasa blondă de la Hollywood are o familie superbă și a devenit mămică pentru a doua oară.

Atunci când a interpretat rolul lui Red Puckett în filmul "Red Riding Hood" avea doar 26 de ani și un bagaj plin de cunoștiințe în lumea filmului.

În prezent, Amanda Seyfired are 35 de ani și pare că a găsit elixirul tinereții. Aceasta își surprinde fanii din mediul online cu fotografii în care arată de-a dreptul superb.

Citește și: Amanda Seyfried a devenit mămică în secret. Prima poză cu cel de-al doilea copil al actriței

Cum arata acum Amanda Seyfried

Deși a trecut timpul, actrița cu rolul principal în "Red Riding Hood" pare că nu a îmătrânit. Amanda Seyfried arată exact ca acum 9 ani, însă un singur lucru s-a schimbat în viața ei, este o femeie împlinită și mult mai fericită.

Frumoasa actriță postează des pe rețelele de socializare imagini cu ea din timpul liber și cu diversele activități pe care le desfășoară alături de familia ei. Se pare că Amanda este și o mare iubitoare de animale, lucru evident din postările ei de pe Instagram.

Amanda Seyfried s-a căsătorit Thomas Sadoski în 2017, în secret. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste fascinantă, iar din rolul iubirii lor s-au născut doi copii, Nina Sadoski și Thomas Seyfried-Sadoski. Vedeta a născut primul copil la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Thomas Sadoski.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Amanda Seyfried s-a născut în Allentown, Lehigh County, Pennsylvania și de la vârsta de 11 ani și-a început cariera publică. La 15 ani a obținut primul său rol, iar apoi a evoulat și a început să primească roluri foarte importante.

Citește și: Actriţa care adoră scenele de sex de pe platourile de filmare face dezvăluiri uluitoare!

În 2005 a jucat în filmul "Mean Girls" în rolul lui Karen Smith, iar acesta a fost unul dintre persoanjele cu care a impresionat publicul. Actrița a mai apărut și în alte filme, precum "Nine Lives", "Alpha Dog", "Big Love", "Mamma Mia!", "Jennifer's Body", "Chloe", "Dear John", "Veronica Mars", "Letters to Juliet".

În 2011, Amanda Seyfried a fost personajul principal din filmul "Red Riding Hood", care este o producție americană dark fantasy horror, regizată de Catherine Hardwicke.

Ultimele știri