Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cum arată inelul de logodnă oferit de Speak Ștefaniei! Mesajul postat alături spune tot! Foto

Speak și Ștefania se pare că sunt tot mai aproape de momentul unui nou început împreună. Recent, frumoasa artistă a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu inelul de logodnă primit chiar în timpul filmărilor de la Asia Express, alături de un mesaj sugestiv.

Speak și Stefania

După ce într-una din edițiile emisiunii, Speak i-a dăruit iubitei sale inelul de logodnă cerând-o în căsătorie, frumoasa Ștefania a acceptat cu lacrimi de bucurie în ochi.

Ștefania s-a apucat de planificat nunta cu Speak?! Artista s-a pozat cu mama sa și cu viitoarea soacră | Imagine de zile mari!

Speak povestea că încă de dinainte de plecarea în aventura Asia Express, intenționa să o ceară pe Ștefania în căsătorie. Astfel că artistul s-a pregătit înainte de plecare cumpărând o minunăție de bijuterie pe acre a ținut-o cu el pe parcursul competiției, timp de cinci săptămâni, până când a găsit momentul potrivit pentru a-și cere iubita în căsătorie.

Momentul a fost unul senzațional, iar Ștefania, cu lacrimi de bucurie în ochi a spus DA, în fața celorlați colegi de concurs și a întregii ecchipe Asia Express. Momentul a fost difuzat în cadrul unei ediții și a creat deliciul tuturor fanilor, care s-au bucurat alături de cei doi.

Cum arată mama lui Speak? Ea este viitoare soacră a Ștefaniei. Artistul seamănă leit cu cea care i-a dat viață | Foto

Cererea în căsătorie a fost unul dintre cele mai emoționante momente ale reality-show-ului. Fanii celor doi au fost în extaz, la fel și prietenii și familia.

Cum arată, de fapt inelul de logodnă

Recent frumoasa Ștefania a postat pe rețele de socializare o fotografie cu inelul care i-a adus bucurie, alături de un mesaj sugestiv" Biginning" (Început).

Postarea a adunat repede numeroase reacții din partea fanilor, care au continuat să le transmită felicitări, în timp ce admirau bijuteria de pe degetul Ștefaniei.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro