Cum arată mama lui Speak? Ea este viitoare soacră a Ștefaniei. Artistul seamănă leit cu cea care i-a dat viață | Foto

Mama lui Speak se pregătește să devină "socră mare", după ce fiul său a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Ștefania, chiar la Asia Express. Mamă de băieți, căci artistul mai are un frate, doamna Maria pare să fie extrem de atașată de viitoare noră. Unde mai pui că Ștefan seamănă leit cu ea.

Speak și Ștefania au decis să se căsătorească în Asia Express 3

Maria Sprianu este mama lui Speak, iar din fotografii acest lucru se vede cu ochiul liber. Ștefan seamănă foarte bine cu cea care i-a dat viață și care va deveni, cât de curând, soacra mare.

Cum arată mama lui Speak? Ea este viitoare soacră a Ștefaniei. Artistul seamănă leit cu cea care i-a dat viață | Foto

Maria, mama lui Speak și soacra Ștefaniei

*Doamna Maria, mama lui Speak

Citește și: Cum arată mama Ștefaniei de la Asia Express. Soacra lui Speak e blondă și arată la fel de bine ca fiica sa - FOTO

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, la Asia Express

Atunci când concurenţilor li s-a cerut să scrie o scrisoare către partener, Speak a transformat-o într-o adevărată declaraţie de dragoste care s-a încheiat cu „Vrei să fii soţia mea?”.

Citește și: Speak, detalii neașteptate despre nunta cu Ștefania! "M-am abținut cu greu să nu plâng"

Momentul a fost motiv de lacrimi de bucurie atât pentru Ştefania, cât şi pentru ceilalţi concurenţi, care s-au apucat imediat să facă planuri pentru viitoarea nuntă.

De-a lungul competiției, Speak și Ștefania au demonstrat că împreună pot depăși chiar și cele mai dificile obstacole. Au luptat împreună, au făcut zeci de misiuni împreună și au arătat că se completează perfect!

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri