Cum arată Jasmine, celebra dansatoare din buric, de când a dispărut din lumina reflectoarelor

Jasmine a dispărut în ultimii ani din lumina reflectoarelor, iar fanii s-au întrebat ce mai face vedeta. Cândva, celebra dansatoare din buric avea apariții dese pe micile ecrane.

Cum arată acum Jasmine, dansatoarea preferată a românilor

instagram/jasminebellydanceofficial

Pe dansatoarea din buric Jasmine o cunoaște toată România. În anii trecuți, frumoasa blondă încânta privirile bărbaților cu mișcările sale provocatoare.

Formele sale voluptuoase au fost întotdeauna punctul său forte, iar Jasmine a fost mereu conștientă de aspectul său fizic impresionant.

Cum arată Jasmine de când a dispărut din lumina reflectoarelor

A trecut ceva timp de când fanii nu au mai aflat vești despre dansatoarea lor preferată. Aceștia s-au întrebat ce mai face vedeta și de ce a dispărut din lumina reflectoarelor femeia care făcea senzație cu dansurile sale orientale.

Dacă unii susținători săi fideli s-au îngrijorat, se pare că regina dansului duce o viață extrem de liniștită, departe de camerele de luat vederi.

Dacă preferă să ia o pauză de la aparițiile televizate, Jasmine este activă pe rețelele de socializare. Pe contul său personal de Instagram, vedeta le dă prietenilor săi virtuali cele mai multe detalii despre viața ei personală.

Citește și: Pamela Anderson a dezvăluit de la ce i se trag "abilitățile fantastice din dormitor". Explicația starletei este uimitoară

Miile de fani care îi urmăresc conținutul pe Instagram sunt martorii evoluției celei mai senzuale blondine. Ultima dată când a distribuit o fotografie cu ea a fost chiar în ziua de Crăciun.

Deși anii au trecut, Jasmine arată la fel de bine ca în perioada în care aprindea atmosfera la cele mai luxuriante evenimente. Excentrica dansatoare de bellydance nu ezită să își etaleze formele senzuale de câte ori are ocazia. Fanii pot observa cât de bine arată Jasmine, deși a trecut de vârsta de 40 de ani.

Este evident faptul că anii de dans au ajutat-o să se mențină în formă.

Jasmine și-a făcut câteva retușuri de-a lungul timpului. Vedeta s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni, iar schimbările pe care le-a făcut sunt vizibile. Starleta și-a făcut implant mamar, și-a mărit buzele și și-a corectat cearcănele moștenite genetic, conform stirimondene.fanatik.ro.

''Era un chin pentru mine să am activități dimineața. Nu îmi plăcea cum arătam și ăsta era motivul principal pentru care refuzam orice activitate matinală'', a declarat dansatoarea Jasmine despre scoaterea cearcănelor moștenite genetic, potrivit aceleiași surse.

Ultimele știri