Cum arată Lauren Lane, actrița din "Dădaca", la vârsta de 60 de ani

Lauren Lane a devenit faimoasă după ce a primit rolul lui C. C. Babcock în serialul “Dădaca”. Frumoasa blondină a jucat rolul personajului negativ.

Lauren Lane, actrița care a fost “dușmanca” lui Fran în serialul “Dădaca”, are acum 60 de ani. La 28 de la lansarea serialului care i-a încununat cariera Lauren arată excelent.

profimedia

Lauren Lane, actrița care a fost “dușmanca” lui Fran în serialul “Dădaca”, are acum 60 de ani. La 28 de la lansarea serialului care i-a încununat cariera Lauren arată excelent.

Cariera de success a lui Lauren Lane

Starul de televiziune și-a început cariera în 1984, primind un rol în filmul “Interface”. De atunci, frumoasa blondină a apărut în mai multe producții de succes precum Positive I.D., Nervous Ticks, Hunter și L.A. Law, înainte de a primi rolul din “Dădaca”.

De asemenea, în 2004, Lauren s-a reunit cu toți actorii din “Dădaca” pentru filmul The Nanny Reunion: A Nosh to Remember. Începând cu anul 2000 și până în prezent, Lauren a jucat și încă joacă în piese de teatru la Teatrul Zachary Scott din Texas.

Citește și: Ce face și cum arată acum Fran Drescher, actrița din "Dădaca"

Lane are o fiică, Kate, în vârstă de 23 de ani, din căsnicia ei cu omul de afaceri David Wilkins.

Drama prin care a trecut faimoasa actriță

Lauren Lane a declarat în urmă cu puțin timp că a fost victima unui abuz sexual pe vremea când filma pentru serialul “Dădaca”. Actrița a spus că actorul Wallace Shawn i-a făcut avansuri și chiar a făcut un gest necugetat, în timpul filmărilor celui de-al doilea sezon al serialului, în 1994.

Se pare că actorul s-a apropriat de ea, vrând să-și ia rămas bun și i-a atins urechea cu limba, gestul lui având o conotație sexuală.

“Sunt foarte sinceră. Mergeam spre cabina mea să mă schimb și el se pregătea să plece la New York și ne-am îmbrățișat de rămas bun, iar el și-a băgat limba în urechea mea”, a spus actrița într-un interviu pentru Vice.

Citește și: ”Dădaca” a făcut senzație în anii 90, dar puțini au știut de drama actriței Fran Drescher! Peste ce greutăți a trecut

“Îmi amintesc că m-am tras înapoi și am simțit că ceva a murit în mine pentru că m-am gândit “asta e tot ce fost?” De parcă nu i-a plăcut să vorbească și să lucreze cu mine. A fost oribil”, a mai adăugat Lauren Lane.

Lauren, acum în vârstă de 60 de ani, a mai spus că nu crede că incidentul cu Wallace Shawn, în vârstă de 77 de ani, este din greșeală, ci a fost un gest cu conotație sexuală.

“Nu m-am așteptat la asta pentru că nimic din ce vorbiserăm sau făcusem nu m-a făcut să bănuiesc nimic. De c ear face cineva așa ceva? Mi-a frânt inima”, a mai zis actrița.

Se pare că în 2011 actrița chiar la confruntat pe Shawn, amintindu-I de acel incident. Actorul a negat cele întâmplate și a spus că nu a făcut așa ceva niciodată.

Ultimele știri