Căutare Live

Cum arăta Liviu Vârciu în 2007. Reacția fanilor când au văzut poza din arhiva starului

Liviu Vârciu a debutat în 1998 ca solist în L.A. În următorii șase ani a lansat opt albume de muzică de petrecere, perioadă în care a furat inimile multor doamne și domnișoare.

Liviu Vârciu a debutat în 1998 ca solist în L.A. În următorii șase ani a lansat opt albume de muzică

Instagram

Cu toate acestea, formația s-a destrămat în 2005 și carismaticul artist s-a orientat către meseria de actor. A apărut în mai multe producții și chiar a fost moderatorul unor emisiuni de succes.

Anii au trecut, iar Liviu Vârciu a reușit să se împlinească din toate punctele de vedere. Este tatăl a trei copii și de câțiva ani se iubește cu Anda Călin, cea care îl completează perfect.

Cum arăta Liviu Vârciu în 2007, într-o imagine din arhiva personală

Popularitatea nu i-a scăzut, ci din contră. Liviu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune și, bineînțeles, se numără printre cei mai doriți bărbați din România.

Citește și: Cum arăta Liviu Vârciu la debutul în showbiz. Imagini din videoclipul „Ochii tăi" al trupei L.A

Totuși, asta nu-l împiedică să se gândească cu nostalgie la vremurile când ridica în picioare stadioane întregi. Recent, Vârciu a publicat o imagine realizată în 2007, care i-a încântat pe internauți.

Cu un zâmbet larg și ochelari de soare, Liviu s-a pozat atunci într-o benzinărie, în timp ce stăpânea un scuter.

”2007 un an bun”, a scris el.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Bianca Dragusanu, posterior de braziliancă în cea mai recentă poză. Cum se lasă fotografiată dupa arestarea fostului soț...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri