Căutare Live

Cum arăta Liviu Vârciu la debutul în muzică. Imagini din videoclipul „Ochii tăi" al trupei L.A

Liviu Vârciu, Aurelian Ciocan şi Adrian Zainea au avut un succes răsunător la finalul anilor `90-începutul anilor 2000, când cântau împreună în trupa L.A. Băieții au avut o mulțime de concerte în acea perioadă, iar fanii știau pe de rost versurile hit-ului „Ochii tăi”.

Cum arăta Liviu Vârciu când a început să cânte în trupa L.A.

Liviu Vârciu, în timp ce prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine”, de pa Antena1

În 1998 se lansa trupa L.A. Liviu Vârciu împreună cu Aurelian Ciocan şi Adrian Zainea aveau până la 6 concerte într-o zi și câștigau sume importante, pe care nu au știut cum să le gestioneze.

Cum arăta Liviu Vârciu la începutul carierei

„Am făcut nişte melodii tari precum «Ochii tăi» sau «Femeia», care, mulţumesc lui Dumnezeu, se cântă în continuare. A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. Câştigam foarte mult, dădeam bani la amici şi nu-i mai ceream înapoi. Aveam câte patru concerte lunea, sâmbăta ne aşteptau oamenii în club. La 6 dimineaţa era ultimul spectacol, aveam şi şase concerte pe zi. Şi banii erau bani, suta era sută, făceam o garsonieră pe seară”, a declarat Liviu Vârciu într-un interviu.

Citește și: Cum arăta Liviu Vârciu în 2007. Reacția fanilor când au văzut poza din arhiva starului

La destrămarea trupei, în anul 2005, Vârciu a realizat că nu economisise niciun ban, așa că a trebuit să o ia de la început.

După destrămarea trupei L.A. Liviu Vârciu s-a apucat de actorie

„Noi n-am putut să strângem să ne luăm măcar o jumătate de apartament, am stat cu chirie toată viaţa. Regret că nu le-am dat părinţilor mei mai mult. Trebuia să am grijă mai mare de ai mei, decât să-i cheltui pe toate prostiile. Am deschis ochii deodată. Ne-a pleznit celebritatea. Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri”, a declarat Vârciu despre perioada în care trupa L.A. era în vogă.

Citește și: Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi

După destrămarea trupei care l-a făcut celebru, Liviu Vârciu a îmrățișat profesia de actor, jucând în serialele Antenei1: „Secretul Mariei”, „Fast Food” și „Scene de căsnicie”.

În prezent Liviu Vârciu este concurent în emisiunea „Te cunosc de undeva”, alături de Andrei Ștefănescu.

Citește și
colaj de footgrafii cu raed arafat si vaccin
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Colaj cu Sânziana Buruiană, îmbrăcată în roz
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
colaj de fotografii cu liviu varciu cu masca la spital si acasă
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Mai multe articole
Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Michael B. Jordan a fost ales cel mai sexy bărbat în viață pe 2020 de revista People...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri