Cum arată make-up artist-ul vedetelor din România. Ea este femeia ce transformă chipurile celor mai celebre artiste

Ema Uta, în vârstă de 29 de ani, este considerată una dintre cele mai extravagante make-up-artiste de la noi din ţară, şi de multe ori le întrece chiar şi pe clientele sale, vedete. În doar câţiva ani de muncă, Ema Uta a devenit una dintre cele mai cunoscute machioze la nivel național, dar și recunoscută la nivel internațional. Are un palmares bogat, s-a întâlnit cu nume mari de peste ocean precum Kim Kardashian și Jennifer Lopez.

Cum arată make-up artist-ul vedetelor din România. Ea este femeia ce transformă chipurile celor mai celebre artiste

Instagram/Emauta

Pasiunea pentru machiaj a luat naștere încă de la o vârstă fragedă pe când Ema se machia singură și urca în mediul online fotografii cu make-up-urile pe care le realiza. Curând a devenit o atracție pentru foarte mulți apropiați de-ai ei și a luat hotărârea de a duce make-up la un nivel mai înalt.

A urmat un curs de make-up la Londra, în urma căruia s-a perfecționat într-o primă etapă a carierei. Nu a fost atrasă de stilul britanic de make-up, ci mai degrabă de cel american, după cu declară chiar ea, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars, pentru Star Matinal.

Chiar dacă a cunoscut și succesul internațional, Ema Uta a ales să rămână acasă, aici unde a devenit cel mai căutat make-up artist de către vedetele din România. Nume mari din showbiz-ul românesc îi trec pragul de fiecare dată când au ocazia, precum Loredana Groza, Delia, Antonia, Jo, Carmen Grebenișan, Alina Ceușan, Raluka, Ruby, Alina Eremia, Mădălina Ghenea, Lora etc.

A ajuns la vedetele de la noi din țară prin intermediul internetului: "Totul a decurs foarte natural. Cel mai mult m-a ajutat internetul. Managerii, PR-iștii artistelor m-au observat tot prin prisma Facebook-ului, Instagramului și efectiv am început să colaborez cu fiecare", declară Ema Uta la Star Matinal.

Ema Uta, la brațul lui Jennifer Lopez și Kim Kardashian

Este "regina" incontenstabilă a machiajului pentru vedetele din România care o aleg pentru fiecare eveniment, iar metodele ei au revoluţionat industria de make-up. Şi nu s-a limitat doar la România, ci talentul ei a făcut ravagii şi în America.

Ema Uta a cunoscut-o pe Jennifer Lopez la evenimentul organizat de Inglot în Las Vegas, acolo unde a fost invitată: "Atât Kim Kardashian cât și Jennifer Lopez îți dau o energie super pozitivă, nu te simți deloc timorat lângă ele. Se uită fix în ochii tăi, îți emană și ele, la rândul lor, încredere să spui ceva, să nu rămâi șocat și emoționat", spune Ema Uta despre întâlnirea cu Jlo și Kim.

Ema Uta cunoscut-o pe Kim Kardashian alături de care a făcut o fotografie în grup, unde se afla și Anastasia Soare.

Și-a transformat pasiunea într-o meserie apreciată de lume atât din România, cât și de peste hotare. Mai mult, Ema Uta și-a deschis și propria afacere, o școală de machiaj unde predă cursuri și învață femeile de pretutindeni să realizeze make-up-uri impecabile.

Ema Uta recomandă fetelor care își doresc să facă o carieră în make-up "să exerseze pe foarte multe fizionomii, să facă practică pe foarte multe fețe și să verifice piața".

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri