Puțini români au avut șansa să vadă cum trăiește Anastasia Soare. Cum arată vila ei de cinci milioane de dolari - VIDEO

În 1989, Anastasia Soare emigra în Los Angeles și s-a angajat într-un salon de înfrumusețare. Trei ani mai târziu, a început să lucreze la propria afacere. Și a avut succes.

Anastasia Soare locuiește într-o vilă luxoasă, care este estimată la 5 milioane de dolari

Instagram

În prezent, românca are în conturi aproximativ 650 milioane de dolari și este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din Statele Unite ale Americii.

Așa cum era de așteptat, Anastasia Soare locuiește într-o vilă luxoasă, care este estimată la 5 milioane de dolari. În afara prietenilor apropiați, puțini au avut ocazia să pășească în frumoasa locuință.

Cum arată casa Anastasiei Soare

Locuința Anastasiei soare este situată în cel mai select cartier al Californiei, Beverly Hills.

Proprietatea cuprinde 6 dormitoare, piscină exterioară, 7 băi şi vedere la ocean. Astfel că, de când deschide ochii, Regina Sprâncenelor se delectează cu o cafea pe terasa dormitorului cu vedere la plajele din Beverlly Hills.

Citește și: Staruri care au făcut ani grei de închisoare. Ce muzician celebru a fost condamnat pentru omorârea unui femei în propria locuință

Întregul spațiu este decorat cu ornamente de bun gust, pe jos predomină marmura, iar mobila este realizată pe comandă.

În dormitor, Anastasia are un pat matrimonial, din lemn masiv, iar baia aferentă acestei camere este elegantă și foarte spațioasă. Ea cuprinde o cadă special făcută pentru ea, în dreptul căreia se află chiuvetele din marmură.

Jurnaliștii de la Antena Stars au intrat în posesia imaginilor cu interiorul căminului în care se relaxează Anastasia Soare după ce-și pune la punct afacerile pe timpul zilei.

Iată cum arată fabuloasa proprietate:

Cum a atins succesul Anastasia Soare

Întreaga afacere a Anastasiei Soare a pornit după ce a observat că femeile nu erau dornice să piardă timp cu stilizarea sprâncenelor. Hotărâtă să schimbe acest lucru, a închiriat o cameră și a început să deslușească tehnicile sprâncenelor perfecte.

A devenit rapid foarte ocupată și, după ce o mulțime de celebrități i-au apreciat munca, a trecut la nivelul următor.

În 1997, s-a decis să deschidă un salon în Beverly Hills. Pe atunci, nu existau multe produse pentru sprâncene, așa că a dezvoltat o linie specială.

Citește și: Unde vor locui Donald și Melania Trump după plecarea de la Casa Albă. Ce se va întâmpla cu cei doi

N-a durat mult și, la doi ani de la lansarea lor, a semnat un contract de colaborare cu 20 de magazine Nordstrom.

În prezent, unitățile comerciale unde produsele Anastasia Beverly Hills se găsesc sunt mai multe.

Cum era de așteptat, acest lucru se vede și-n conturile româncei.

Ultimele știri