Căutare Live

Cum arată mama Elenei Gheorghe. Mărioara Man Gheorghe este o cântăreață superbă

Elena Gheroghe și-a petrecut sărbătorile în familie și a fost încântată să le arată fanilor o fotografie cu frumoasa ei mamă.

Elena Gherorghe se mândrește cu o mamă superbă

Instagram

Elena Gheorghe este fiica cântăreței de muzică populară Marioara Man Gheorghe și a preotului Gheorghe Gheorghe. De sărbători, artista a fost alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

Elena Gheorghe a povestit la Neatza cu Răzvan și Dani că tatăl ei este machedon, iar mama ei este ardeleancă, iar familia tatălui nu a acceptat-o inițial pe mamă. Totuși, venirea pe lume a Elenei a reprezentat un motiv de împăcare și de acceptare între cele două familii.

Cum arată mama Elenei Gheroghe

Recent, Elena Gheorghe și mama ei au postat pe rețelele sociale o fotografie realizată împreună, iar fanii au putut vedea cât de bine seamănă cele două. Se pare că Elena Gheorghe nu a moștenit numai talentul de la mama sa, ci și frumusețea.

Elena Gheorghe și-a petrecut sărbătorile în familie, iar zâmbetul artistei i-a bucurat pe fani.

Citește și: Elena Gheorghe, rochia roșie cu decolteu amplu. Cum s-a lăsat fotografiată artista

Elena Gheorghe are o familie superbă

Elena Gheorghe are 35 de ani și o familie cu adevărat superbă. Cântăreața l-a cunoscut pe Cornel Ene pe vremea când ea avea 15 ani și el 18 și cântau împreună în trupa Manfinga. S-au căsătorit în 2012 și au adus pe lume doi copii minunați.

Citește și: Body painting cu vopsea metalică și nimic altceva. Elena Gheorghe, cea mai sexy apariție de la începutul carierei și până acum

În luna decembrie a anului 2020 Nicholas, fiul Elenei Gheorghe și al lui Cornel Ene a împlinit 9 ani, moment în care artista a dezvăluit că, înainte să rămână însărcinată, medicii nu i-au dat șanse să devină mama fără tratamente.

Acum 9 ani medicii nu-i dădeau șanse Elenei Gheorghe să devină mamă, fără tratamente

„La mulți ani, suflet blând și bun!

Astăzi la ora aceasta veneai pe lume și ne-ai făcut cei mai fericiți!

Ești minunea noastră! Medicii nu îmi dădeau șanse să devin mamă fără tratamente, însă tu ai fost trimis de Dumnezeu exact în momentul în care viață mea era în căutarea unui sens.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat să iubesc, să îmi manifest afecțiunea maternă, să înțeleg că minunile există indiferent de situație! Te iubesc, copilul meu bun!”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

Elena Gheorghe și Cornel Ene au adus pe lume și o fetiță, pe Amelie Nicole, care acum are 2 ani.

În ultima perioadă, Elena Gheorghe a intrat în inimile oamenilor cu piesele aromâne. Pe care le interpretează cu pasiune.

Citește și: Decolteu amplu și cizme roșii de divă! Elena Gheorghe a venit cu un cadou special la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Artista a mărturisit la Neatza cu Răzvan și Dani că a intrat în lumea artistică încă de mică: „De la trei ani mama mă lua pe scenă, mergeam cu ea la evenimente”, a povestit Elena Gheorghe.

Ce avere vor împărți Bill și Melinda Gates la partaj. Cuplul divorțează după un mariaj de 27 de ani... David Beckham a împlinit 46 de ani. Imagine rară din adolescență cu fostul fotbalist...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x