Antena Căutare

Decolteu amplu și cizme roșii de divă! Elena Gheorghe a venit cu un cadou special la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Moment de senzație în ediția specială a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”! Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniversează 27 de ani de când este alături de români, prilej cu care Elena Gheorghe a oferit un spectacol de zile mari.

Încă de la ora zece a dimineții, simpaticii Răzvan Simion și Dani Oțil au dat startul distracției, într-o ediție specială a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, la Antena 1.

Telespectatorii au putut savura jocuri extrem de haioase la care au luat parte vedete precum Adda și Cătălin Rizea, glume, dar și interpretări live de senzație ale unor artiști precum Loredana sau Florin Ristei.

Elena Gheorghe, apariție de senzație la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Un moment cu adevărat special a fost atunci când în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a făcut apariția frumoasa și talentata Elena Gheorghe! Artista a făcut senzație încă din primele secunde și a atras atenția tuturor cu ținuta aleasă.

citește și: Amalia Năstase, Antonia şi Adelina Pestriţu se alătură campaniei „Ajut eu!”

Elena Gheorghe a optat pentru o rochie scurtă și mulată, asortată cu o pereche de cizme lungi, de culoare roșie, perfecte pentru a-i pune de minune în valoare picioarele lungi. Plină de energie, cântăreața a interpretat piesa „Agapi” și a făcut show! Melodia a fost prezentată în premieră la „Neatza cu Răzvan și Dani”, un cadou special pentru o zi atât de specială, în care echipa Antenei 1 aniversează 27 de ani de la lansare.

citește și: Astăzi, de la ora 14:00, pe Antena 1, Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar prezintă gala-maraton Ajut eu!

Apoi, într-un dialog savuros purtat cu Florin Ristei, aceasta a dezvăluit ce făcea în anul 1993, în urmă cu 27, atunci când a apărut Antena 1.

„Aveam opt ani și cântam. De la trei ani mama mă lua pe scenă, mergeam cu ea la evenimente”, a mărturisit Elena Gheorghe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mihaela Buzărnescu, Alexandra Dulgheru și Monica Niculescu, cum arată jucătoarele de tenis când nu îmbracă echipamentul ... Loredana, răvășitoare cu decolteu amplu și pantaloni scurți din piele. Ținuta sexy aleasă de divă pentru o apariție live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x