Cum arată mama Lidiei Buble! Femeia care i-a dat viață artistei a născut 11 copii! |Foto

Lidia Buble este cu siguranță una dintre cele mai în vogă artiste de la noi. Artista provine dintr-o familie numeroasă, cu unsprezece copii. Iată cum arată mama ei, pe care cântăreață o supranumește eroină.

Lidia Buble a cucerit pe toată lumea cu piesele ei. Toate piesele cântăreței au ajuns imediat la inimile fanilor, iar Lidia pare să fie una dintre vedetele care provine dintr-o familie foarte numeroasă, de care artista este foarte mândră si fericită să faca parte, în același timp. De nenumărate ori, Lidia a vorbit în aparițiile ei publice despre familia sa si despre relația frumoasă care există între membri familiei ei.

Interzis cardiacilor! Lidia Buble, într-o cămașă udă, cu sânii la vedere! | Foto

Vedeta provine dintr-o familie cu 11 copii, ea fiind a patra născută. Cel mai mare dintre frații săi are 37 de ani, iar cel mai mic are 11 ani.

Lidia este foarte activa si pe rețelele de socializare, unde, de asemenea, postează frecvent fotografii.

Tot aici, Lidia a postat la un moment dat două imagini în care apare alături de cea care i-a dat viață și pe care a prezentat-o simplu, "eroina noastră", căreia artista i-a postat o urare cu ocazia zilei de naștere.

Cum arată mama Lidiei Buble! Femeia care i-a dat viață artistei a născut 11 copii! |Foto

Surpriză! Lidia Buble, mesaj cu subînțeles!? Ce a apărut pe contul de socializare al artistei!

Este vorba despre mama artistei, femeia care pe bună dreptate este numită de Lidia astfel, deoarece nu este un lucru ușor să dai naștere atâtor copii și să-i crești apoi în cel mai frumos mod cu putință.

Cum arată mama Lidiei Buble! Femeia care i-a dat viață artistei a născut 11 copii! |Foto

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri