Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Interzis cardiacilor! Lidia Buble, într-o cămașă udă, cu sânii la vedere! | Foto

Lidia Buble se pare că, pe zi ce trece, este tot mai lipsită de inhibiții. Artista a pozat în mare, îmbracată într-o camașă albă, complet udă și transparentă, prin care i se vedeau sânii naturali.

Lidia Buble

Lidia Buble a început vara în forță și tot așa vrea să o și continue. Artista apare în ultima vreme în ipostaze tot mai provocatoare, și se pare ca îi place să-și pună pe jar fanii.

Interzis cardiacilor! Lidia Buble, într-o cămașă udă, cu sânii la vedere! | Foto

Vedeta arata senzațional, are un corp bine scupltat și, într-adevăr, ar fi pacat sa nu și-l etaleze pentru a-i fi admirat.

Surpriză! Lidia Buble, mesaj cu subînțeles!? Ce a apărut pe contul de socializare al artistei!

Lidia Buble, apariție provocatoare

Lidia Buble a postat recent pe contul său de Instagram o fotografie de la malul mării, nu una oarecare, ci una desprinsă parcă din filmele pentru adulți.

Interzis cardiacilor! Lidia Buble, într-o cămașă udă, cu sânii la vedere! | Foto

Artista s-a lăsat fotografiată in mare, la apusul soarelui, îmbrăcată într-o cămașa albă, udă și transparentă, care-i scotea in evidență sânii jucăuși. Lidia este extrem de ssexy, iar fanii ei au observat imediat lucrul acesta.

Lidia Buble și Răzvan Simion, prima întâlnire, pe sticlă, de la despărțire! Ce și-au spus și cum au reacționat cei doi, când s-au văzut față în față! | Video

Comentariile și aprecierile au curs pe contul de socializare al artistei, care se pare ca-si trăiește viața la maximum si este complet lipsita de inhibiții.

☀️

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble) pe

Superbă priveliște!”, ”Doamne, ești genială 🥰🥰🥰🥰”, ”Fierbinte 🔥🔥🔥🔥”, 😘😘 Atitudine și frumusețe! Bravo”, ”Splendidă/ O femeie superbă/Superbitatea mea/Tu ești soarele meu​”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Recomandari