Cum arăta Mario Fresh când era bebeluș. Imaginea care i-a înduioșat pe fanii artistului

Mario Fresh a urcat pe rețelele sociale o imagine care îl arată la o vârstă fragedă, alături de sora sa, Raluca Gălățanu.

Mario Fresh a urcat pe rețelele sociale o imagine care îl arată la o vârstă fragedă, alături de sora sa, Raluca Gălățanu

Antena 1

În captură, bebelușul Mario poartă un top alb și privește inocent spre obiectivul camerei de fotografiat. Micuțul pare captivat de ceea ce se întâmplă în fața sa și uimirea i se citește pe chip. Buzele ușor depărtate lasă la vedere dințișorii de pe arcasa inferioară.

Lângă el se află sora sa, Raluca, care este mai mare decât artistul. Micuța are părul parțial împletit în codițe subțiri și pare să nu poarte nimic în partea de sus. Spre deosebire de Mario, ea schițează un zâmbet discret.

Mesajul lui Mario Fresh pentru sora sa, Raluca Gălățanu

Raluca Gălățeanu și-a sărbătorit ziua de naștere, prilej cu care Mario Fresh a postat mai multe imagini cu cei doi. Artistul a avut și un mesaj emoționant pentru sora lui mai mare.

Citește și: Mario Fresh, imagine din copilărie. Cum arată la primii pași în industria muzicală

”Hai că am făcut trupă bună până acum! Încă nu m-am lămurit care dintre noi e puțin mai nebun, dar cred că nici nu mai contează. În formula completă suntem distrugători😂 La Mulți Ani, suflet frumos! Tu nu prea știi asta, că nu îți zic prea des, dar esti sursa mea de încredere și de putere atunci cand nu mai pot. Îți multumesc pentru cea mai frumoasă poveste de “frațiori” și îți multumesc pentru răbdarea ta cu mine, de-a lungul anilor. M-ai învățat să fiu responsabil și asta m-a ajutat cel mai mult în viață. Te iubesc, surioara!❤️ Mulțumesc pentru tot!!!”, a scris el la descrierea seriei de poze.

Cum a devenit cunoscut Mario Fresh

Originar din Iași, Mario Fresh a avut un start timpuriu în muzică, la vârsta de cinci ani. La doar șase ani, câștiga premiul întâi la Festivalul Cerbul de Aur Junior, precum și la Festivalul Mamaia Copiilor, conform publicației VIVA.

În 2009 ieșea pe locul al doilea la aceleași festivaluri, iar în 2011 reușea performanța de a ajunge în semifinala unui concurs televizat de talente.

Soarta i-a surâs când l-a întâlnit pe Alex Velea, cel care i-a dat avântul muzical. Iubitul Antoniei i-a văzut potențialul și nu doar că l-a ajutat să devină celebru, dar i-a fost ca un al doilea tată.

Cu toate acestea, timpul a trecut, iar așteptările lor privind parcursul împreună s-au schimbat. Recent, Mario Fresh și Alex Velea au decis să renunțe la colaborarea care i-a legat atâta timp.

Citește și: Cum arată mama lui Mario Fresh. Artistul a moștenit frumusețea celei care i-a dat viață

”Am fost un GoldenBoy de la bun început și așa o să rămân, indiferent de drumul pe care mă va conduce viața. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios și foaaaarte lung, iar atunci când am intrat pe autostradă ne-am separat.

Ar mai fi fost câte ceva de adăugat sau de schimbat în vlogul pe care l-a făcut, dar e ok și asa... povestea sună diferit de la fiecare om implicat în treaba asta...

Apreciez faptul că a fost cerebral și încheie acest capitol așa frumos. Nu vreau să merg mai departe cu vibe uri rele, doar recunoștință și mulțumiri ptr UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIATA! #13”, scria atunci artistul.

Ultimele știri