Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Nicole Cherry este de nerecunoscut! Cum arată artista fără strop de machiaj, la primele ore ale dimineții | FOTO

Nicole Cherry a apărut în fața fanilor săi așa cum se trezește dimineața. Trăsăturile lui Nicole se îndreaptă tot mai mult către cele ale unei femei în toată firea.

Nicole Cherry

Nicole Cherry este o tânără pe care mulți o asociază cu imaginea de copil, cu care s-a lansat. Cu toate acestea, anii au trecut, iar frumoasa artistă a ajuns la vârsta la care nu mai este un copil.

Trăsăturile lui Nicole se îndreaptă tot mai mult către cele ale unei femei în toată firea. Mai ales în imaginile în care este machiată intens. Totuși, vedeta nu ezită să apară și în ipostaze fără filtru sau machiaj. Astfel, Nicole a apărut în fața fanilor săi așa cum se trezește dimineața.Nicole Cherry este de nerecunoscut! Cum arată artista fără strop de machiaj, la primele ore ale dimineții | FOTO

Nicole Cherry se mărită!? Primul indiciu pe care l-a dat artista fanilor! ei! |Foto

Vedeta a apelat la o operație estetică

Nicole Cherry a ales să își îmbunătățească modul în care arată și a recurs la bisturiu. Tânăra era nemulțumită de modul în care arăta bustul său. De aceea, a considerat oportună intervenția estetică. Astfel, Nicole a decis să își pună silicoane.

Nicole Cherry este de nerecunoscut! Cum arată artista fără strop de machiaj, la primele ore ale dimineții | FOTO

Totodată, această intervenție i-a adus cântăreței un plus de încredere. De la operația estetică, Nicole și-a expus mai des trupul extrem de sexy. Ba chiar a adoptat ținute mult mai îndrăznețe, cu un decolteu mai amplu, care să dezvăluie îmbunătățirile fizice.

Nicole Cherry, fără machiaj și în pijamale

Artista i-a lăsat mască pe urmăritorii săi de pe Instagram. Nicole este o cântăreață apreciată pentru vocea sa excepțională, dar și pentru modul în care alege să se prezinte. Deși obișnuiește să adopte un look sexy în ultimul timp, Nicole a dezvăluit modul în care arată dis de dimineață. Fără pic de machiaj, în pijama, artista a dovedit că are un ten de invidiat.

Nicole Cherry este de nerecunoscut! Cum arată artista fără strop de machiaj, la primele ore ale dimineții | FOTO

Nicole Cherry, interviu inedit în studioul mobil "Radio Zu": "Vocea mea sună bine atunci când sufăr!"

Chipul lui Nicole arată excelent și în mod natural. Chiar și la primele ore ale dimineții, vedeta nu trebuie să se îngrijoreze că nu poartă machiaj. Aceasta a ignorat modul în care arăta și a pornit filmarea pe InstaStory, salutându-și fanii.

Recomandari