Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Nicole Cherry se mărită!? Primul indiciu pe care l-a dat artista fanilor! ei! |Foto

Nicole Cherry se pare că are planuri mari cu iubitul ei cu care este intr-o relație de aproximativ doi ani. Un indiciu foarte important pe care l-a dat artista fanilor, dă de înțeles că Cireșica se pregătește de nuntă.

Nicole CHerry se mărită

Facebook

Recent, artista a postat pe contul său de socializare două cutii cu verighete din aur alb, aparținând unei mărci de prestigiu în matrerie de bijuterii. Acest lucru ar putea însemna un indiciu important cu privire la faptul ca Cireșica a acceptat cererea în căsătorie.

Curioși fanii au asaltat-o cu întrebări legate de posibila căsătorie, însa artista nu le-a satisfăcut curiozitatea, daca a spus marele "Da."

Mai frumoasă de atât nu se poate! Iubita lui Dani, perfecțiunea întruchipată! Ce mesaje primesc cei doi îndrăgostiți de la admiratori| FOTO

După ce s-a despărțit de fostul iubit, care a înșelat-o, destinul i-a surâs superbei artiste și i l-a scos în cale pe Florin Popa.

Un tânăr chipeș, mai mare decât ea cu opt ani, și cu gânduri serioase. Cei doi formează un cuplu de aproape doi ani, s-au mutat împreună .

Surse din preajma vedetei spun că cei doi plănuiesc o nuntă frumoasă anul viitor, mai ales că au primit binecuvântarea părinților, conform Click.

Nicole şi-a cunoscut şi viitorii socri, iar Florin a intrat în graţiile părinţilor lui Nicole Cherry.

Anda Adam, mai provocatoare ca niciodată! Cum a pozat vedeta cu corp de zeiță! Toți bărbații suspină când o privesc!! |FOTO

"Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor", conform aceleeași surse.

Fav color

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry) pe

Fostul ei iubit, Teo Mihăescu, a înşelat-o atunci cu una dintre cele mai bune prietene ale ei, Diana, fiica unui milionar libanez.

Recomandari