Cum arată Nicole Cherry în costum de baie. Ipostaza fierbinte în care s-a fotografiat: "Ce bine arăți acum"

Nicole Cherry a încins atmosfera de pe Instagram cu o ipostază fierbinte în costum de baie. Poza nu a putut să treacă neobservată de fani.

Nicole Cherry a încins atmosfera de pe Instagram cu o ipostază fierbinte în costum de baie. Poza nu a putut să treacă neobservată de fani

Instagram

Nicole Cherry a făcut furori pe rețelele sociale cu ținuta sa provocatoare. Artista s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, care îi scoate în evidență atuurile fizice. Se pare că a decis să sfideze vremea mohorâtă de afară și a îmbrăcat cea mai sexi piesă vestimentară din garderoba proprie.

Un lucru este evident, cântăreața este posesoarea unui trup de zeiță, drept dovadă stau pozele sale de pe Instagram.

Citește și: Nicole Cherry, imaginea care a aprins imaginația fanilor. Cum arată într-un body mulat și cizme lungi

Mai mult de cât atât, culoarea alb o prinde foarte bine pe Cireșica și îi scoate în evidență formele apetisante, în special bustul generos, talia de invidiat, picioarele subțiri și superbele trăsături ale feței.

"Vara, vara, vara e cald și bine", a fost descrierea pe care a folosit-o la fotografie, semn că așteaptă cu nerăbdare venirea căldurii.

Postarea a strâns în câteva ore mai bine de 40 mii de aprecieri și o mulțime de mesaje din partea celor care o urmăresc.

Nici reacțiile pozitive ale fanilor nu s-au lăsat prea mult așteptate. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că arată foarte bine acum și că este posesoarea unui corp de invidiat.

Citește și: Imagine de 40.000 de aprecieri cu iubitul lui Nicole Cherry. În ce ipostază au fost suprinși cei doi tineri, în ziua de Crăciun

De asemenea, nici implantul său mamar nu a putut să treacă neobservat, lucru evident din comentariile prietenilor virtuali.

"Ce bine arăți acum! Ești foarte frumoasă și sexi" sau "Cea mai minunată!", au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care arată.

Nicole Cherry a apelat la un implant mamar

La vârsta de 20 de ani, Nicole Cherry a apelat la o intervenție chirurgicală destul de complexă. În urmă cu aproape 2 ani, artista a trecut pragul medicului estetician pentru a apela la un implant mamar, lucru despre care a decis să și vorbească public.

Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r bust), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta […] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama", a mărturisit artista pentru Antena Stars.

Ultimele știri