Cum arată Ruxandra, fiica Ioanei Ginghină cu Alexandru Papadopol. Cu cine seamănă

Fiica Ioanei Ginghină cu Alexandru Papadopol a crescut și s-a transformat într-o adolescentă superbă. Ruxandra are aproape aceeași înălțime ca mama sa și îi seamănă foarte bine.

Fiica Ioanei Ginghină cu Alexandru Papadopol a crescut și s-a transformat într-o adolescentă superbă. Ruxandra are aproape aceeași înălțime ca mama sa și îi seamănă foarte bine

Hepta.ro & Antena 1

Recent, Ioana și Ruxandra s-au fotografiat și au urcat imaginea pe rețelele sociale, spre bucuria fanilor care își doreau să vadă cum arată acum fiica actriței cu Alexandru Papadopol.

Cum arată Ruxandra, fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol

În fotografia postată de vedetă, Ruxandra Papadopol poartă o rochie neagră, cu mâneci bufante și margini din dantelă. Adolescenta și-a accesorizat frumoasa ținută cu o brățară din piele și un colier argintiu.

De cealaltă parte, Ioana Ginghină a ales o rochie albastră, cu mâneca scurtă și un decolteu generos. Actrița poartă ochelari de soare și cercei rotunzi.

Citește și: Mădălina Ghenea, gest înduioșător de afecțiune pentru fetița ei. Uite cât a crescut și ce frumoasă este cea mică

”A început de o săptămânaă școala și suntem puțin depășite de situație amândouă. Trezitul zilnic la 5:45, traficul de dimineață și toată rutina pe care o aveam acum un an trebuie introduse treptat în viața noastră. Un lucru însă e sigur. Joi de la 20:30 suntem pe Antena 1 și urmărim serialul @adela_paginaoficiala. Voi cum faceți fata cu noul program de școală?”, a notat Ioana la descrierea imaginii.

Cum se înțelege Ioana Ginghină cu Ruxandra Papadopol, fiica ei

Ioana Ginghină și Ruxandra Papadopol, fiica sa, au o relație foarte frumoasă. Cele două se sprijină reciproc și fata chiar a susținut-o pe actrița din Adela să-și refacă viața.

„Ruxandra este extraordinar de curajoasă. Câteodată cred că este îngerul meu păzitor. M-a ajutat atât de mult în această perioadă (n.r. divorțul). Într-un fel, am făcut o echipă. Oricum, nici ea nu avea parte de un tratament diferit de al meu. Deşi trăiam toţi trei în aceeaşi casă, eram doar noi două.

Citește și: Radu Fanaca, singur pe lume la 11 ani. Bunica este îngerul său păzitor, care își strigă durerea după ce și-a pierdut fiica

Ajunseserăm să ne bucurăm când eram singure şi să fim mai liniştite aşa, însă eu nu aveam curajul să conştientizez asta. Apoi, am auzit-o pe Ruxandra, ca o voce a conştiinţei: «Mamă, eu, dacă eram în locul tău, divorţam».

A durut foarte tare să aud asta, însă mi-am dat seama că vreau să fiu un exemplu de femeie puternică pentru ea. Acum este mult mai responsabilă decât înainte. S-a maturizat mai repede din cauza acestor probleme. Dar este bine”, mărturisea Ioana Ginghină în urmă cu ceva timp.

Ultimele știri