Radu Fanaca, singur pe lume la 11 ani. Bunica este îngerul său păzitor, care își strigă durerea după ce și-a pierdut fiica

Ţine loc de mamă şi de tată pentru nepotul ei de 11 ani. De când copilul a rămas fără părinţi, bunica se chinuie să umple golul lăsat în sufletul celui mic, însă cu greu reuşeşte! Mama copilului s-a stins din viaţă de curând, iar tatăl copilului, faimosul actor Ciprian Fanaca, din trupa Divertis, s-a stins din viaţă în urmă cu câţiva ani.

Radu Fanaca si bunica lui, Nicoleta Ciobotaru

Acces Direct

Nepotul şi bunica, Nicoleta Ciobotaru, locuiesc acum într-o casă cu chirie, iar singura sursă de venit sunt banii pe care i-au obţinut, după ce au vândut o maşină. Însă, banii se vor termina în curând, iar bunica nu ştie încotro să se îndrepte.

Bunica Gicu se străduieşte să îl facă OM MARE pe nepotul ei! Femeia de 58 de ani vrea să-şi ţină promisiunea, pe care i-a făcut fiicei sale, înainte ca aceasta să se stingă din viaţă. Şi pentru că, băieţelul simte grija pe care i-o poartă, drept răsplată, Radu se gândeşte încă de pe acum cum să o ajute pe bunica lui.

Iubire infinită este între nepot şi bunica lui! Bunica îl creşte de când era în faşă şi continuă să îl ocrotească de când a rămas singur. Fără mamă şi fără tată, viaţa copilului s-a schimbat radical, după ce şi-a pierdut ambii părinţi.

Citește și: Georgel Nuca, cântărețul de muzică populară, greu încercat de soartă. A dormit cu bunica oarbă până la 21 de ani

Mama lui s-a stins acum 6 luni, iar tatăl lui a plecat la ceruri, în urmă cu 5 ani. Are puţine amintiri cu el, însă îl cunoaşte mai mult din fotografii şi ştie că tatăl lui a fost un actor talentat, care apărea mereu la televizor.

Radu Fanaca, fiul actorului Ciprian Fanaca, colaborator la Divertis, este crescut doar de bunică

Iubirea pentru bunica lui însă, este imensă şi preţuieşte fiecare clipă petrecută cu ea, de când au rămas doar ei doi. Radu a uitat să mai fie copil, de când părinţii lui nu mai sunt lângă el. Singurele clipe, în care îşi mai aminteşte de copilărie, sunt când se joacă cu căţeluşa lui, Ava. În rest, se pregăteşte intens să devină un om de nădejde, pentru bunica lui.

Citește și: Claudia Stroie, poveste de viață desprinsă din filme. Și-a pierdut soțul la doar un an de când și-au unit destinele

Bunica Gicu are numai cuvinte de laudă pentru tatăl nepotului ei. Chiar dacă tatăl lui a fost actor, micuţul Radu nu i-a călcat pe urme. Iubirea nepotulului îi dă putere să lupte pentru el, să-l crească, să-l ajute să-şi găsească drumul în viaţa. Însă, până atunci, bunica vrea să-i asigure un adăpost sigur, de unde să nu mai fie nevoiţi să plece.

Citește și: Atac la echipa Acces Direct. Femeia dezbrăcată cu pietroiul a revenit, Mirela Vaida, în lacrimi. Sediul are geamurile sparte

Însă nu îşi permite să cumpere o căsuţă. Bunica abia îi oferă hrana zilei de mâine pe care o drămuieşte cu grijă. Au vândut maşina să aibă bani pentru câteva luni, iar după aceea nu ştiu ce vor face, cum se vor descurca.

Ultimele știri