Căutare Live

Selena Gomez, apariție incredibilă după ce a fost supusă unui transplant de rinichi. Imaginile făcute publice i-au înnebunit pe fani 

Selena Gomez este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional, iar acum aceasta pare să traverseze o perioadă foarte bună. Pe lângă faptul că se bucură de un succes răsunător, ea se mândrește cu o formă fizică de invidiat, semn că s-a recuperat după transplantul de rinichi suferit în 2018. 

Selena Gomez, apariție incredibilă după ce a fost supusă unui transplant de rinichi. Imaginile făcute publice i-au înnebunit pe fani

Profimedia Images

Selena Gomez se pregătește să-și lanseze un nou clip, ”Ice Cream”, iar în urmă cu puțin timp, ea a făcut publică o fotografie de la filmări.

Selena Gomez a cumpărat casa pe care Tom Petty a construit-o în California

În imaginea inedită, ea și-a arătat trupul perfect sculptat pus în evidență de un costum de baie în două piese alb cu roșu, în dungi.

Apariția Selenei Gomez este, fără doar și poate senzațională, mai ales că în ultima perioadă ea s-a confruntat cu probleme de sănătate, fiind supusă unui transplant de rinichi.

🍦🍦🍦

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

“Cred că tot ce se întâmplă în viața mea s-a redus considerabil, într-un mod pozitiv. Mă întorc la simplitate. Asta am fost dintotdeauna. Nu spun că mă simt mai bine ca niciodată, spun că sunt exact unde ar trebui să fiu. Și sunt extrem de fericită că mă aflu aici”, mărturisea Selena în cadrul unui interviu.

Ba mai mult, la un moment dat, ea a suferit și de depresie, motiv pentru care a decis să ia o pauză.

Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez a dezvăluit că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară

“Anul trecut (n.r. 2018) am simțit că am nevoie de o pauză. Am avut nevoie de timp pentru mine. Doamne…dacă aș fi știut ceea ce știu acum, cred mult în terapie. Cred că dacă aș fi avut posibilitatea să mă teleportez în trecut și să întâlnesc varianta mea mai tânără, mi-aș fi dorit să îi ofer o îmbrățișare. Mi-aș fi dorit să fac altfel unele lucruri și să trăiesc puțîn diferit unele experiențe, dar continui să fac terapie”, a mai spus ea.

Selena Gomez a trecut prin multe încercări în ultimii ani. S-a despărțit de iubitul ei, Justin Bieber, a descoperit că suferă de o boală autoimună, lupus, a suferit un transplant renal, iar în 2018 a petrecut o perioadă într-o clinică de psihiatrie.

Angelina Jolie, surprinsă la cumpărături! Fanii au observat imediat un detaliu neașteptat... Lady Gaga, de nerecunoscut! Artista a slăbit enorm și a trecut printr-o transformare uluitoare! Cum arată acum...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x