Căutare Live

Cum arăta Selly când era mic! Ce detaliu i-a făcut pe fani să reacționeze: „Eu am dat moda bombardierilor”

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați vloggeri din România. Tânărul cu milioane de urmăritori a reușit să își uimească fanii cu o fotografie realizată în copilăria sa.

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați vloggeri din România.

Antena 1

Tânărul Selly este atât de cunoscut încât nu mai are nevoie de vreo prezentare. La scurt timp după ce a luat note impresionate la examenul de bacalaureat, acesta a luat atitudine și a dorit să evidențieze faptul că sistemul de învățământ din România trebuie regândit și adaptat la noile generații.

În prezent, mulți îl consideră pe acesta un adevărat purtător de cuvânt al tinerilor din țara noastră, mai ales după ce acesta a inițiat un dialog cu reprezentanții Ministerului Educației.

Cum arăta Selly pe vremea când era doar un copil

Dincolo de faptul că este unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut online, Selly (pe numele său Andrei Șelaru), se paote lăuda și cu o avere impresionantă.

În 2019, acesta și-a impresionat fanii cu faptul că și-a cumpărat o mașină în valoare de 70.000 de euro.

citește și: Ce se poate întâmpla cu Selly după ce a fost prins cu 189 km/h pe autostradă. Vloggerul a pierdut primul proces cu Poliția română

Chiar dacă ghinionul s-a cam ținut scai de el și a avut accident sau probleme cu Poliția, Selly nu a renunțat la pasiunea sa pentru mașini luxoase.

Recent, vloggerul a postat pe pagina sa oficială de Instagram o imagine realizată în copilăria sa. Acesta stă mândru în dreptul unui elicopter și se uită la cameră.

citește și: Selly și iubita, sărut pasional la împlinirea a doi ani de relație. Ce declarații și-au făcut și cât de eleganți s-au afișat |Foto

Ceea ce i-a amuzat din plin pe fanii acestuia a fost descrierea pe care tânărul a scris-o în dreptul imaginii.

Citește și
o femeie pozand eticheta prinsa de niste haine
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
fată cu mască de protecție împotriva coronavirusului
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
imagine cu o portie de pui crispy
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Mai multe articole

„De pe vremea cand veneam cu elicpterul la Mamaia... eu am dat moda bombardierilor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣”, este mesajul postat de Selly, pe pagina sa oficială de Instagram.

Așa cum era de așteptat, poza a făcut senzație și a adunat zeci de mii de aprecieri din partea internauților.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Bianca Drăgușanu a vrut să se pozeze într-o poziție senzuală, dar un detaliu i-a uluit pe fani. Ce au observat la talia ...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri