Cum arată și ce mai face Șopârlă, artistul de la "Animal X". Are o iubită extrem de frumoasă | Foto

Sopârlă de la "Animal X" făcea furori din anii 2000, alături de celebra trupă. Însă de când nu a mai cochetat cu muzica s-a retras din lumina reflectoarelor. Ce mai face și cum arată acum.

Trupa "Animal X"

Libertatea

Șopârlă, pe numele său real Alexandru Sebastian Salaman, făcea senzație cu hiturile muzicale ale trupei din care făcea parte. Alături de Hienă (Șerban Miron Copoț) și Vierme (Laurențiu Mihai Penca) au avut un succes fulminant până în 2015, când trupa s-a desființat.

Aveau milioane de fani, ridicau oamenii în picioare și spărgeau toate topurile muzicale când scoteau câte un nou hit. Băieții din "Animal X" au devenit idoli și aveau o ascensiune pe care puțini o atingeau, însă după mai bine de un deceniu de la lansare s-au destrămat.

Drumurile lor s-au separat, iar singurul care a rămas încă în vizorul publicului este Șerban Copoț.

Citește și: Cum arăta Șerban Copoț în primul său videoclip, la 19 ani. Îți mai amintești aceste imagini?

Unul dintre cei mai iubiți componenți ai trupei "Animal X" a fost Șopârlă, Alexandru Sebastian Salaman, despre care nu s-au mai auzit multe de când a încheiat legătura cu industria muzicală.

Cum arată și ce mai face Șopârlă, din "Animal X"

Alexandru Sebastian Salaman (Șopârlă) are 39 de ani și a fost vocea secundară din trupa înființată în 1999, acesta dansa și mai cânta și la clape. A făcut parte din "Animal X" aproximativ 11 ani și a părăsit trupa în 2010.

După ce a renunțat la muzică, în jurul lui au apărut numeroase controverse, după ce fosta lui iubită a apărut public și a declarat că a fost agresată de muzician. La scurt timp, vâlva s-a stins, iar Șopârlă nu a mai apărut în vizorul publicului.

În prezent, acesta trăiește o frumaosă poveste de iubire alături de Monika Salaman. Cei doi sunt plecați în Tenerife, acolo unde pare că își fac viața. Frumasa brunetă postează numeroase fotografii cu iubitul său, Șopârlă, în mediul online, acolo unde primesc zeci de aprecieri.

Publicată de Alexandru Salaman pe Miercuri, 31 martie 2021

Citește și: De la navigator, la membru într-o trupă de muzică pop-dance, iar mai apoi coprezentator la televiziune. Cam așa arată ascensiunea lui Șerban Copoț, coprezentatorul emisiunii IUmor

Șopârlă s-a schimbat foarte mult, a renunțat la look-ul rebel pe care îl avea atunci când făcea parte din trupa "Animal X" și cu greu mai poate fi recunoscut.

Publicată de Alexandru Salaman pe Sâmbătă, 9 ianuarie 2021

Fostul artist pare extrem de fericit alături de iubita sa, iar depărtarea de România pare să îi fi priit foarte bine.

Citește și: "N-am crezut că vei pleca din viața mea/ Oare am să pot iubi pe altcineva?". Cum arăta Șerban Copoț, prezentatorul iUmor, la începuturile trupei Animal X. "Hiena blondă" a trupei, de la tânărul pasionat de breakdance, la tăticul model de astăz

Animal X a fost o trupă românească de muzică pop/dance, înființată în anul 1999, și desființată în 2015. A fost prima trupă din țară care a fost premiată la MTV Europe Music Awards. Trupa a lansat 8 albume de studio și mai multe hit-uri printre care: „N-am crezut”, „Iubirea mea”, „Pentru ea”, „Fară tine”, „Să pot ierta”, „Mai mult ca oricând”, „Băieți derbedei”, „Balada”, „Nisip purtat de vânt”.

Trupa Animal X făcea senzație în urmă cu 20 de ani, când lansa hituri pe bandă rulantă. Piese precum "N-am crezut", "Pentru ea" sau "Iubirea mea" conduceau topurile la acea vreme și, chiar dacă cei trei componenți s-au despărțit în 2015, melodiile continuă să fie ascultate de fani.

Ultimele știri